Contacteza-ne pe WhatsApp
Jucarie Constructor magnetic pentru copii, pista cu bile, 53 piese

Jucarie Constructor magnetic pentru copii, pista cu bile, 53 piese

69,15 lei
4230
Cantitate

Jucarie Constructor magnetic pentru copii, pista cu bile, 53 piese

Constructorul magnetic pentru copii, ce include o pista magnetica cu bile, format din 53 de piese, este un set inovator si educativ care promoveaza creativitatea si dezvoltarea abilitatilor motorii fine ale copiilor intr-un mod captivant si distractiv. Cu ajutorul acestui set, copiii vor putea construi si experimenta diverse trasee si modele, descoperind principiile fundamentale ale magnetismului si ale mecanicii, in timp ce se bucura de ore intregi de joc creativ si interactiv.

Fiecare piesa din acest set este dotata cu magneti puternici, care permit conectarea usoara si stabila intre ele, oferind astfel posibilitatea de a crea structuri solide si complexe.

Prin manipularea si asamblarea acestor piese, copiii isi pot dezvolta abilitatile de rezolvare a problemelor si de gandire spatiala, invatand in acelasi timp despre conceptele de atractie si respingere magnetica.

Pista magnetica cu bile este elementul central al acestui set, oferind copiilor o experienta interactiva si dinamica.

Bilele magnetice se deplaseaza liber pe suprafata pistei, urmand traseele create de copii si interactionand cu diversele elemente de constructie pentru a crea efecte vizuale si sunete interesante.

Aceasta interactiune intre piese si bile stimuleaza imaginatia si creativitatea copiilor, oferindu-le posibilitatea de a experimenta si de a descoperi noi concepte si fenomene.

Cu un total de 53 de piese incluse in set, copiii au la dispozitie o varietate mare de elemente de constructie, cum ar fi bucle, rampe, colturi si suporturi, care le permit sa creeze o gama diversa de trasee si modele.

Aceasta diversitate incurajeaza explorarea si incurajeaza copiii sa isi foloseasca imaginatia pentru a construi structuri unice si interesante.

Setul de constructie magnetica este potrivit pentru copiii de diferite varste si niveluri de dezvoltare, fiind conceput pentru a le oferi tuturor oportunitatea de a se bucura de experienta de constructie si de joc. Materialele folosite sunt sigure si durabile, asigurandu-se ca copiii pot explora si se pot juca in conditii de siguranta si incredere.

Pe langa beneficiile de dezvoltare a abilitatilor motorii si cognitive, constructorul magnetic pentru copii promoveaza si interactiunea sociala si colaborarea intre copii. Impartirea ideilor si lucrul in echipa pentru a construi structuri complexe intaresc relatiile si incurajeaza comunicarea si cooperarea.

In concluzie, constructorul magnetic pentru copii, ce include o pista magnetica cu bile si 53 de piese, este un set educational si distractiv care incurajeaza creativitatea, dezvolta abilitatile motorii si cognitive si promoveaza interactiunea sociala si colaborarea.

Cu ajutorul acestui set, copiii pot explora si invata intr-un mod captivant si interactiv, dezvoltandu-si in acelasi timp imaginatia si abilitatile de rezolvare a problemelor.4230
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro