Contacteza-ne pe WhatsApp
Jucarie Dinozaur Loc de Parcare, 3 Etaje, Pista, 40 cm, Multicolor

Jucarie Dinozaur Loc de Parcare, 3 Etaje, Pista, 40 cm, Multicolor

79,00 lei
3940

Reducere de volum

Cantitate Reducere de cantitate Salvare
3 5,00 lei Pana la 15,00 lei
10 20,00 lei Pana la 200,00 lei
Cantitate

Jucarie Dinozaur Loc de Parcare, 3 Etaje, Pista, 40 cm, Multicolor

HXY008

In lumea captivantă a jucăriilor, creativitatea și distracția se intalnesc in cele mai surprinzătoare moduri. Una dintre cele mai impresionante jucării ce se incadrează perfect in această categorie este "Jucăria Dinozaur Loc de Parcare, 3 Etaje, Pista, 40 cm, Multicolor." Această minunată jucărie reprezintă un univers fascinant, care incantă copiii de toate varstele și ii transportă intr-o lume plină de aventuri și jocuri educative.

In primul rand, dimensiunea acestei jucării este impresionantă. Cu o inălțime de 40 de centimetri, aceasta se inalță cu mandrie și devine punctul central al oricărei camere de joacă. Copiii sunt fermecați de designul realist al jucăriei, care prezintă un peisaj preistoric cu dinozauri și vegetație bogată.

Jucăria dispune de 3 etaje interactive, fiecare ascunzand surprize și provocări pentru copii. Fiecare nivel reprezintă o nouă aventură, iar copiii sunt incurajați să iși folosească imaginația pentru a crea povești și scenarii inedite cu personajele jucăriei. Acest aspect dezvoltă abilitățile de comunicare și creativitate ale micuților intr-un mod distractiv și interactiv.

Unul dintre cele mai captivante elemente ale jucăriei este pista specială pentru dinozauri. Această pistă permite copiilor să iși construiască propriile trasee pentru dinozauri, să-i facă să alunece și să se avante pe trasee pline de suspans. Astfel, iși dezvoltă coordonarea și abilitățile motorii fine in timp ce se distrează intr-un mod educativ.

Jucăria este colorată intr-un mod atrăgător, incurajand stimularea vizuală și dezvoltarea percepției culorilor la cei mici. Paleta de culori vibrantă și diversă reprezintă un adevărat regal pentru ochi, iar dinozaurii jucau pe terenul multicolor devin personajele principale ale aventurilor imaginare ale copiilor.

Pe langă aspectul distractiv, jucăria invață copiii și despre conceptul de organizare și gestionare a spațiului. Cu ajutorul celor 3 etaje, copiii invață cum să iși organizeze jucăriile intr-un mod inteligent, invățand despre conceptul de ordine și curățenie.

Dinozaurii reprezintă figuri captivante in lumea copiilor, iar această jucărie le oferă oportunitatea de a explora universul fascinant al acestor creaturi dispărute. Astfel, copiii iși dezvoltă interesul pentru paleontologie și iși imbogățesc cunoștințele despre istoria Pămantului și viețuitoarele care au populat-o in urmă cu milioane de ani.

Realizată din materiale de calitate superioară, jucăria este sigură pentru cei mici și rezistentă in fața utilizării indelungate. Designul robust și stabil al jucăriei asigură că copiii pot explora și se pot juca in siguranță, fără riscul de a se accidenta sau de a deteriora jucăria.

In concluzie, "Jucăria Dinozaur Loc de Parcare, 3 Etaje, Pista, 40 cm, Multicolor" este o jucărie ce se remarcă prin creativitate, diversitate și valoare educativă. Aceasta stimulează imaginația și dezvoltarea abilităților cognitive și motorii ale copiilor, transformandu-se intr-o alegere ideală pentru ore intregi de distracție și aventură. Indiferent de varstă, această jucărie va cuceri inimile tuturor celor mici și va deveni cu siguranță una dintre preferatele lor!

3940
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro