Contacteza-ne pe WhatsApp
Lanterna din aluminiu cu 9 LED-uri si maner

Lanterna din aluminiu cu 9 LED-uri si maner

16,00 lei
2232
Cantitate

Lanterna din aluminiu cu 9 LED-uri si maner

94736

FLASHY

Lanternele sunt dispozitive esențiale în viața de zi cu zi, care aduc lumină în momentele întunecate sau în situații de urgență.

Lanterna din aluminiu cu 9 LED-uri și mâner reprezintă o opțiune excelentă pentru cei care caută un instrument de iluminat de încredere, potrivit pentru o varietate de utilizări.

Cu o construcție solidă din aluminiu și nouă LED-uri strălucitoare, această lanternă oferă o combinație perfectă de durabilitate și putere de iluminare.

Design-ul acestei lanterne este simplu și ergonomic, cu un corp din aluminiu rezistent la uzură, care se simte confortabil în mână datorită mânerului integrat.

Cu o lungime convenabilă, aceasta se potrivește ușor într-un buzunar sau într-o geantă, făcând-o perfectă pentru activitățile în aer liber, excursii de camping sau pentru a fi purtată în mașină în caz de urgență.

Caracteristica cheie a acestei lanterne este setul său de nouă LED-uri luminoase.

Cu o astfel de putere de iluminare, lanterna poate lumina cu ușurință întreaga încăpere sau să ofere iluminare suficientă în aer liber în timpul nopții.

Este o alegere excelentă pentru camping, drumeții sau chiar pentru a vă ajuta în timpul unei pene de curent.

Funcționează cu baterii, ceea ce face înlocuirea acestora foarte ușoară. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la acumulatori descărcați sau la necesitatea unei prize pentru a o folosi.

Cu o durată de viață lungă a bateriilor, puteți avea încredere că această lanternă vă va ajuta în multiple situații.

De asemenea, lanterna din aluminiu cu 9 LED-uri și mâner este rezistentă la apă, ceea ce o face ideală pentru utilizare în condiții meteorologice nefavorabile sau în situații de urgență, precum furtuni sau inundații.

Chiar și în cele mai dificile condiții, puteți conta pe această lanternă pentru a vă oferi lumina de care aveți nevoie.

În plus, această lanternă are și un mod de focalizare reglabil, permițându-vă să ajustați fasciculul de lumină în funcție de nevoile dvs.

Acest lucru este util în special în situații în care aveți nevoie de o iluminare concentrată sau de o acoperire mai largă.

În concluzie, lanterna din aluminiu cu 9 LED-uri și mâner este un instrument de iluminat de încredere, construit pentru a face față provocărilor din viața de zi cu zi și pentru a vă ajuta în situații de urgență.

Cu o construcție durabilă, putere de iluminare excelentă și funcții suplimentare utile, această lanternă este un partener esențial pentru toți cei care caută o sursă de lumină portabilă și versatilă.

Cu această lanternă, veți avea întotdeauna o rază de lumină în întuneric!

2232
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro