Contacteza-ne pe WhatsApp
Mini Cutit cu Teaca din Lemn, Agatatoare, Lama Otel Inoxidabil, 10 cm, Maro

Mini Cutit cu Teaca din Lemn, Agatatoare, Lama Otel Inoxidabil, 10 cm, Maro

14,90 lei
4093
Cantitate

Mini Cutit cu Teaca din Lemn, Agatatoare, Lama Otel Inoxidabil, 10 cm, Maro

Mini cuțitul cu teacă din lemn este un instrument compact și practic, perfect pentru diverse activități in aer liber sau in bucătărie. Este dotat cu o agațatoare convenabilă, care il face ușor de purtat și de accesat in diverse situații. Lama sa, fabricată din oțel inoxidabil, asigură rezistență și durabilitate in timp, fiind ideală pentru tăierea diferitelor alimente sau pentru sarcini mai delicate.

Cu o lungime de 10 centimetri, acest mini cuțit este potrivit pentru tăierea rapidă și precisă a fructelor, legumelor sau a altor ingrediente in timp ce pregătiți mesele sau gătiți in aer liber. Designul său compact il face ușor de manevrat și de transportat in diverse situații, fiind un accesoriu de nelipsit pentru pasionații de camping, drumeții sau activități in natură.

Teaca din lemn conferă cuțitului un aspect rustic și elegant, adăugand o notă de tradiție și calitate. Lemnul este un material durabil și plăcut la atingere, oferind o senzație confortabilă in mană și protejand lama cuțitului in timpul transportului sau depozitării.

Datorită dimensiunilor sale reduse, acest mini cuțit cu teacă poate fi purtat cu ușurință in buzunar sau atașat de curea, fiind mereu la indemană atunci cand aveți nevoie de el. Indiferent dacă vă aflați in excursii in natură, la pescuit sau intr-o simplă călătorie, acest cuțit compact și practic vă poate fi de mare ajutor in diverse situații.

Fiind fabricat din materiale de calitate și avand un design funcțional, acest mini cuțit cu teacă este un instrument versatil și durabil, potrivit atat pentru uzul personal, cat și pentru cadouri sau activități in aer liber. Lama sa din oțel inoxidabil asigură tăieturi precise și curate, fără a necesita intreținere complicată sau asigurandu-vă că veți putea tăia cu ușurință chiar și cele mai dure ingrediente.

In concluzie, mini cuțitul cu teacă din lemn reprezintă o alegere excelentă pentru cei care apreciază utilitatea, calitatea și designul intr-un instrument de tăiere compact și ușor de utilizat. Indiferent de activitatea pe care o desfășurați, acest cuțit practic vă poate fi de ajutor in numeroase situații, oferindu-vă confort și eficiență in gătitul in aer liber sau in activitățile de zi cu zi.

4093
  • Livrare gratuita,

    la comenzi peste 200 lei.

    Livrare Easybox - 12 lei

  • Suport telefonic

    0762.45.88.90

  • Retur produse

    30 zile

  • Plata ramburs la curier,

    sau cu cardul prin euplatesc.ro