Contacteza-ne pe WhatsApp
Set caiet A5 si pix cu 160 de pagini

Set caiet A5 si pix cu 160 de pagini

35,00 lei
2003
Cantitate

Set caiet A5 si pix cu 160 de pagini

93795

SHAW

Setul caiet A5 și pix cu 160 de pagini reprezintă un produs de papetărie versatil și esențial, potrivit pentru o gamă variată de activități și necesități de scriere.

Acest set este compus dintr-un caiet cu format A5 și un pix, oferind o soluție completă pentru notițe, schițe, desene și înregistrări de idei.

Caietul din acest set are o dimensiune convenabilă, cu o copertă durabilă care protejează paginile din interior.

Cu un număr generos de 160 de pagini, acest caiet oferă suficient spațiu pentru a înregistra idei, gânduri și informații importante.

Fie că ești student care ia notițe la cursuri, profesionist care își planifică ziua sau artist aspirant care dorește să creeze schițe inspirate, acest caiet are capacitatea de a satisface toate aceste nevoi.

Calitatea hârtiei este un alt aspect important al acestui set.

Paginile sunt realizate dintr-un material de înaltă calitate, care permite o scriere uniformă și fără bavuri.

Poți utiliza cu ușurință pixul inclus în set pentru a-ți exprima ideile și pentru a crea înregistrări clare și organizate.

Pixul este confortabil de ținut în mână și dispune de o cerneală de calitate, care nu se întinde sau nu pătează.

Setul caiet A5 și pix cu 160 de pagini este potrivit pentru utilizarea într-o varietate de contexte.

Poate fi folosit în scopuri educaționale, la școală sau la universitate, pentru a lua notițe, a rezolva probleme sau pentru a înregistra informații din cursuri.

În mediul de lucru, acest set este util pentru planificarea proiectelor, luarea de notițe la întâlniri sau pentru a-ți menține ideile organizate.

De asemenea, este excelent pentru utilizarea personală, pentru a ține un jurnal, a crea liste de sarcini sau a face schițe și desene în timpul liber.

Dimensiunea compactă a caietului A5 face ca acest set să fie ușor de transportat în geantă, rucsac sau poșetă, astfel încât să poți avea întotdeauna la îndemână instrumentele de scris de care ai nevoie.

Indiferent dacă ești în mișcare sau la birou, setul caiet A5 și pix cu 160 de pagini îți oferă un mijloc practic și eficient de a-ți păstra ideile și informațiile la îndemână.

În concluzie, acest set caiet A5 și pix cu 160 de pagini este un instrument de papetărie versatil și de înaltă calitate, perfect pentru toate nevoile tale de scriere și înregistrare.

Cu un caiet durabil și un pix confortabil, acest set este un partener de încredere în orice context, ajutându-te să rămâi organizat și să-ți exprimi creativitatea.

2003
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro