Contacteza-ne pe WhatsApp
Umbrela din poliester cu bara metalica si maner din lemn

Umbrela din poliester cu bara metalica si maner din lemn

39,00 lei
2615
Cantitate

Umbrela din poliester cu bara metalica si maner din lemn

99116

PATTI

Umbrelele reprezintă accesorii esențiale în viața noastră de zi cu zi, oferind protecție împotriva intemperiilor și adăugând o notă de eleganță în același timp.

Printre varietatea de opțiuni disponibile, umbrela din poliester, cu bară metalică solidă și mâner din lemn, se evidențiază prin combinația sa perfectă între durabilitate, funcționalitate și estetică.

Cu un diametru generos al acoperișului din poliester de înaltă calitate, această umbrelă oferă o protecție excelentă împotriva ploii și a soarelui puternic.

Poliesterul este cunoscut pentru rezistența sa la apă, ceea ce face ca picăturile de ploaie să alunece ușor de suprafața umbrelei, menținându-vă uscat și confortabil în orice condiții meteorologice.

Materialul poliesterului este, de asemenea, ușor de întreținut, permițând curățarea rapidă și simplă a eventualelor pete sau murdărie acumulate în timp.

Bara metalică care susține structura umbrelei adaugă o notă de robustețe și stabilitate.

Acest metal de calitate superioară rezistă la coroziune și uzură, asigurând o durată lungă de viață a umbrelei chiar și în condiții meteo dificile.

Designul inteligent al bățului metalic permite, de asemenea, o deschidere și închidere fluentă și rapidă a umbrelei, fără a vă face să vă îngrijorați de posibilele întreruperi neplăcute.

Un alt aspect distinctiv al acestei umbrele este mânerul său realizat din lemn prelucrat cu atenție.

Acest mâner nu este doar confortabil la atingere, ci adaugă și o notă de eleganță și tradiție.

Lemnul finisat cu atenție oferă o senzație plăcută în mână și conferă umbrelei o estetică rafinată, cu un aer clasic și sofisticat.

În plus, mânerul din lemn oferă și o aderență sigură, asigurându-vă că umbrela rămâne fermă în mână chiar și în condiții vântoase.

Pe scurt, umbrela din poliester cu bară metalică și mâner din lemn reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută un echilibru între funcționalitate, durabilitate și estetică.

Indiferent dacă este utilizată pentru a vă proteja de ploaie sau de soare, această umbrelă îmbină utilul cu plăcutul într-un mod subtil și elegant, transformând o necesitate practică într-un accesoriu de stil indispensabil.

2615
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro