Contacteza-ne pe WhatsApp
Caiet cu spirala B6 cu 120 de pagini simple reciclate si coperta din hartie ecologica

Caiet cu spirala B6 cu 120 de pagini simple reciclate si coperta din hartie ecologica

9,83 lei
1981
Cantitate

Caiet cu spirala B6 cu 120 de pagini simple reciclate si coperta din hartie ecologica

93715

ASIMOV

Caietul cu spirala B6 cu 120 de pagini simple reciclate si coperta din hartie ecologica" este un instrument versatil si eco-friendly, perfect pentru cei preocupati de mediul inconjurator si doritori sa faca alegeri sustenabile.

Acest caiet este ideal atat pentru utilizarea la scoala, la birou sau in timpul activitatilor de creatie.

Cu un format B6, acest caiet este suficient de compact pentru a fi transportat cu usurinta in genti sau rucsacuri, fiind astfel potrivit pentru utilizarea mobila.

Dimensiunile sale sunt perfecte pentru a lua notite, a scrie idei sau a desena, asigurand suficient spatiu pentru exprimare creativa.

Paginile simple reciclate nu doar sustin protectia mediului, ci ofera si o suprafata neteda si placuta pentru scris.

Acestea pot fi utilizate cu orice tip de instrument de scris, cum ar fi creioane, stilouri sau pixuri, oferind o experienta de scriere confortabila.

Coperta din hartie ecologica completeaza angajamentul acestui caiet fata de sustenabilitate.

Aceasta este realizata din materiale reciclate, avand un aspect placut si durabil.

Cu un design simplu, dar elegant, caietul cu spirala B6 se integreaza perfect in orice context, indiferent daca este folosit la scoala, in birou sau acasa.

Cu cele 120 de pagini disponibile, acest caiet ofera o abundenta de spatiu pentru a inregistra idei, a face schite sau a lua notite.

Fie ca este folosit pentru a tine evidenta sarcinilor, pentru a lua notite la cursuri sau pentru a scrie povestiri, acest caiet asigura suficient spatiu pentru a-ti exprima gandurile si creativitatea.

In concluzie, caietul cu spirala B6 cu 120 de pagini simple reciclate si coperta din hartie ecologica este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa aiba un impact pozitiv asupra mediului, fara a face compromisuri in privinta calitatii. Este practic, durabil si perfect pentru orice nevoi de scriere sau desen, oferindu-ti libertatea de a-ti exprima ideile in mod responsabil ecologic.

1981
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro