Contacteza-ne pe WhatsApp
Cutie de hartie cu 4 bete de creta colorate

Cutie de hartie cu 4 bete de creta colorate

5,28 lei
1601
Cantitate

Cutie de hartie cu 4 bete de creta colorate

91940

PARROT

Cutia de hartie cu 4 bete de creta colorate este un accesoriu creativ si util, potrivit pentru o varietate de activitati.

Aceasta cutie contine patru bețe de cretă în culori diferite, fiecare avand o lungime potrivită pentru a fi usor de manevrat de catre copii si adulti deopotriva.

Cu dimensiuni compacte si un design atractiv, cutia de hartie cu creta este ideala pentru utilizare acasa, la scoala sau in diverse evenimente si activitati de grup.

Bețele de creta colorate pot fi folosite pe tablă, pe hârtie sau pe diverse suprafete netede, fiind ideale pentru desen, scriere, jocuri sau notițe rapide.

Fiecare betisor de creta are o culoare vibranta si atragatoare, astfel incat ofera posibilitatea de a crea imagini vii si expresive.

Culoarea cretei adauga un plus de bucurie si interes activitatilor artistice si educative.

Copiii pot sa isi dezvolte creativitatea si sa invete in mod distractiv, iar profesorii pot sa foloseasca creta colorata pentru a aduce mai multa interactivitate in predare.

Cutia de hartie cu 4 bete de creta colorate este usor de transportat si depozitat, fiind o soluție practica pentru a avea mereu la indemana un instrument de scris sau de desenat.

De asemenea, cutia protejeaza creta de umezeala si murdărie, pastrandu-le in conditii optime de utilizare pentru o perioada mai lunga de timp.

Aceste bețe de creta sunt potrivite pentru utilizare la exterior si la interior, oferind posibilitatea de a desena pe asfalt, trotuare sau pe tablă. Fie ca este vorba despre jocuri in aer liber sau lectii interactive in sala de clasa, creta colorata poate fi un instrument de invatare distractiv si eficient.

In concluzie, cutia de hartie cu 4 bete de creta colorate este un accesoriu versatil si practic, potrivit pentru copii si adulti deopotriva.

Cu ajutorul acestor bețe de creta, oricine poate sa isi exprime creativitatea si sa se bucure de momente de inspirație in diferite activitati artistice si educative.

Indiferent daca este folosita acasa, la scoala sau la locul de munca, creta colorata poate aduce o nota de culoare si bucurie in fiecare zi.

1601
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro