Contacteza-ne pe WhatsApp
Notepad A5 cu 80 de pagini reciclate liniate si coperta de carton cu buzunar interior

Notepad A5 cu 80 de pagini reciclate liniate si coperta de carton cu buzunar interior

8,48 lei
1926
Cantitate

Notepad A5 cu 80 de pagini reciclate liniate si coperta de carton cu buzunar interior

93439

KOSTOVA

Notepadul A5 cu 80 de pagini reciclate liniate și coperta de carton cu buzunar interior este un instrument de scris indispensabil pentru cei care apreciază eficiența și sustenabilitatea.

Cu un design compact și practic, acest notepad îți oferă un spațiu generos pentru a-ți înregistra gândurile, notele sau ideile, oriunde te-ai afla.

Cu o dimensiune A5, notepadul este ușor de transportat în geantă, rucsac sau chiar în buzunar.

Astfel, ai întotdeauna la îndemână un instrument de scris rapid și eficient pentru a înregistra informații importante sau a-ți organiza gândurile.

Fie că ești într-o întâlnire de afaceri, în sala de curs sau într-o călătorie, acest notepad îți va fi un partener de încredere.

Cele 80 de pagini reciclate liniate oferă un spațiu generos pentru a scrie.

Fie că ai nevoie să faci liste de sarcini, să-ți notezi ideile sau să-ți împărtășești gândurile, liniile subtile de pe fiecare pagină te vor ajuta să menții un aspect ordonat și clar.

De asemenea, folosirea hârtiei reciclate demonstrează preocuparea ta pentru protecția mediului și sustenabilitate.

Coperta de carton solidă și durabilă protejează paginile notepadului, asigurându-te că acestea nu se deteriorează în timpul transportului sau utilizării zilnice.

În plus, coperta este prevăzută cu un buzunar interior practic, unde poți depozita cărți de vizită, bilete de avion sau alte mici obiecte care ar putea fi utile.

Astfel, notepadul devine un instrument complet și funcțional, oferindu-ți un spațiu de stocare suplimentar.

Indiferent dacă ești student, profesionist sau pur și simplu un pasionat de scris, notepadul A5 cu 80 de pagini reciclate liniate și coperta de carton cu buzunar interior este alegerea perfectă pentru tine.

Combinația între dimensiunea compactă, paginile liniate și buzunarul interior îți oferă un instrument versatil și practic, care să-ți satisfacă nevoile de scriere și organizare.

În plus, opțiunea de a utiliza hârtie reciclată demonstrează că îți pasă de mediul înconjurător și contribui la conservarea resurselor naturale.

Așadar, investește în acest notepad și bucură-te de o experiență de scris plăcută și responsabilă.

1926
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro