Contacteza-ne pe WhatsApp
Notepad cu spirala A7 cu 170 de pagini simple si coperta din PP

Notepad cu spirala A7 cu 170 de pagini simple si coperta din PP

5,08 lei
1936
Cantitate

Notepad cu spirala A7 cu 170 de pagini simple si coperta din PP

93476

MILTON

Notepad-ul cu spirala A7 cu 170 de pagini simple și copertă din PP este un instrument de scris compact și practic, perfect pentru a înregistra idei, notițe și gânduri într-un format convenabil și ușor de transportat.

Cu dimensiunea sa de tip A7, acest notepad este suficient de mic pentru a încăpea în buzunarul de la cămașă sau în geanta de mână, făcându-l ideal pentru persoanele active și în mișcare constantă.

Indiferent dacă te afli într-o ședință de lucru, la școală sau în călătorii, vei putea să îți notezi rapid informațiile importante fără să fie nevoie să cauți un spațiu mare pentru a-ți deschide caietul.

Cele 170 de pagini simple oferă suficient spațiu pentru a scrie și desena în voie.

Fie că vrei să îți faci liste de sarcini, să îți notezi idei creative sau să păstrezi o evidență a proiectelor tale, acest notepad este suficient de generos în pagini pentru a-ți îndeplini toate nevoile.

Coperta din PP (polipropilenă) este rezistentă și durabilă, oferind protecție paginilor împotriva deteriorării și murdăriei.

Poți fi sigur că notițele tale vor fi în siguranță chiar și atunci când transporti notepad-ul într-un rucsac sau într-o geantă plină de alte obiecte.

Spirala solidă asigură un acces ușor la pagini și permite deschiderea notepad-ului în întregime, permițându-ți să scrii confortabil și fără restricții.

Poți roti paginile cu ușurință și să te întorci la notele anterioare fără a distruge integritatea caietului.

Indiferent dacă îl folosești pentru scopuri personale sau profesionale, notepad-ul cu spirala A7 cu 170 de pagini simple și copertă din PP este un accesoriu util și practic.

Este potrivit pentru oricine dorește să aibă un instrument de scris portabil și fiabil, mereu la îndemână pentru a captura momentele de inspirație sau pentru a păstra înregistrările importante.

1936
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro