Contacteza-ne pe WhatsApp
Notepad cu spirala cu 120 de pagini reciclate dictando, coperta tare si banda elastica

Notepad cu spirala cu 120 de pagini reciclate dictando, coperta tare si banda elastica

7,95 lei
1973
Cantitate

Notepad cu spirala cu 120 de pagini reciclate dictando, coperta tare si banda elastica

93707

MARLOWE

Notepadul cu spirala cu 120 de pagini reciclate Dictando este un instrument versatil si ecologic, perfect pentru cei care doresc sa-si pastreze ideile si notele intr-un mod organizat si sustenabil.

Acest notepad are un design practic si durabil, asigurand o experienta de utilizare de lunga durata.

Cu o coperta tare, notepadul ofera protectie suplimentara impotriva indoiturilor si deteriorarilor accidentale, pastrand paginile curate si intacte.

Acest aspect este deosebit de util pentru persoanele care isi poarta notepadul in genti sau rucsacuri, asigurandu-se ca notele lor sunt protejate in orice situatie.

Notepadul contine 120 de pagini reciclate, ceea ce il face o alegere sustenabila pentru cei preocupati de mediu.

Fiecare pagina este fabricata din materiale reciclate, contribuind astfel la reducerea impactului negativ asupra padurilor si resurselor naturale.

Aceasta caracteristica face ca notepadul cu spirala Dictando sa fie potrivit pentru cei care doresc sa-si exprime creativitatea si sa-si organizeze gandurile intr-un mod ecologic.

Un alt avantaj al acestui notepad este banda elastica, care ajuta la pastrarea paginilor bine fixate si protejate impotriva pierderii.

Banda elastica mentine notepadul inchis si previne desprinderea paginilor sau deformarea acestora, astfel incat utilizatorii pot reveni cu usurinta la ideile si notele lor anterioare.

Dimensiunile notepadului sunt concepute astfel incat sa fie usor de transportat si folosit in miscare.

Cu un format compact si o greutate redusa, notepadul cu spirala Dictando poate fi luat cu usurinta in calatorii, la intalniri sau la scoala, oferind un mod convenabil de a inregistra informatii importante sau de a captura idei spontane.

In concluzie, notepadul cu spirala cu 120 de pagini reciclate Dictando este alegerea ideala pentru cei preocupati de organizarea eficienta a notelor lor si de conservarea mediului.

Cu o coperta tare, pagini reciclate si banda elastica, acest notepad ofera atat protectie cat si functionalitate, fiind un partener de incredere pentru cei care doresc sa-si exprime creativitatea si sa-si pastreze ideile in siguranta.

1973
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro