Contacteza-ne pe WhatsApp
Suport de meniu din PU

Suport de meniu din PU

42,16 lei
1616
Cantitate

Suport de meniu din PU

92053

DANNY

Suportul de meniu din PU reprezintă o inovație în domeniul accesorilor de restaurant și catering, oferind o solutie eleganta si practica pentru organizarea meniurilor si a altor materiale informative.

Fabricat din poliuretan de inalta calitate, acest suport de meniu este durabil, usor de curatat si confera un aspect modern și sofisticat pentru orice locație.

Cu o construcție robustă, suportul de meniu din PU este proiectat pentru a rezista utilizării frecvente, asigurând astfel o durată lungă de viață și o investiție sustenabilă pentru afacerea dumneavoastră.

Materialul PU este rezistent la zgârieturi și pătează, păstrându-și aspectul impecabil chiar și după ani de folosire intensă.

Unul dintre principalele avantaje ale acestui suport de meniu este versatilitatea sa.

Dispune de numeroase compartimente și buzunare pentru a găzdui meniurile, listele de băuturi, ofertele speciale sau alte informații relevante pe care doriți să le prezentați clienților.

Aceasta face ca procesul de schimbare a meniurilor sau de adăugare a noilor oferte să fie foarte ușor și rapid, economisind timp și efort pentru personalul dvs.

Designul modern al suportului de meniu din PU adaugă un plus de eleganță oricărui decor de restaurant sau eveniment, sporind experiența vizuală a clienților.

Acesta este disponibil într-o gamă variată de culori și finisaje, permițându-vă să alegeți cea mai potrivită opțiune pentru a se potrivi cu tema sau stilul restaurantului dumneavoastră.

În plus față de utilizarea în cadrul restaurantelor, suportul de meniu din PU poate fi utilizat și în hoteluri, cafenele, baruri sau evenimente speciale.

Capacitatea sa de a prezenta meniurile și ofertele într-un mod organizat și profesional îl face o alegere preferată în industria ospitalității.

Curățarea și întreținerea suportului de meniu din PU sunt extrem de ușoare, fiind suficient să utilizați o cârpă umedă pentru a îndepărta orice murdărie sau pete minore.

Acest lucru vă ajută să mențineți aspectul impecabil al suportului fără a fi nevoie să cheltuiți timp și bani pentru produse de curățare speciale.

În concluzie, suportul de meniu din PU reprezintă o alegere excelentă pentru orice afacere din industria ospitalității.

Cu designul său elegant, durabilitatea și versatilitatea, acest suport de meniu vă va ajuta să vă impresionați clienții și să le oferiți o experiență de neuitat în cadrul locației dumneavoastră.

1616
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro