Contacteza-ne pe WhatsApp
Aranjament Floral, Bicicleta Metal, Trandafir Portocaliu din Sapun in Cosulet

Aranjament Floral, Bicicleta Metal, Trandafir Portocaliu din Sapun in Cosulet

14,00 lei
3654
Cantitate

aranjament floral

Aranjamentul floral cu bicicleta metalică și trandafir portocaliu din săpun in cosuleț este o piesă unică și impresionantă de decor.

Bicicleta metalică cu rotițe  este o parte importantă a acestui aranjament. Aceasta este vopsită intr-o nuanță alba, care oferă un contrast frumos cu trandafirul portocaliu din săpun. Cosulețul din sarmă  adaugă un element adorabil și romantic acestui aranjament.

Trandafirul portocaliu din săpun este piesa centrală a acestui aranjament floral. Acesta este realizat din săpun de calitate superioară, care ii conferă o textură fină și o culoare vibrantă. Trandafirul are o formă realistă, cu petale delicate și un aspect natural, care imită perfect frumusețea unui trandafir adevărat.

DaliMag, care este brandul care a creat acest aranjament floral, este cunoscut pentru utilizarea de materiale de inaltă calitate și pentru detaliile și finisajele sale impecabile. Acest aranjament floral nu face excepție, iar fiecare detaliu a fost realizat cu atenție și grijă.

In plus, acest aranjament floral poate fi o alegere minunată pentru o varietate de ocazii, cum ar fi nunți, aniversări sau alte evenimente speciale. De asemenea, poate fi folosit ca un cadou frumos și elegant pentru cineva drag sau pentru a decora propria locuință.

In concluzie, aranjamentul floral cu bicicleta metalică și trandafir portocaliu din săpun in cosuleț este o alegere excelentă pentru oricine dorește să aducă un strop de frumusețe naturală și sofisticată in locuința sa sau la evenimente speciale. Cu materiale de inaltă calitate și o atenție la detalii impecabilă, acest aranjament floral este o piesă de decor impresionantă și deosebită.

3654
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro