Contacteza-ne pe WhatsApp
Aranjament Floral, Cosulet Trandafiri, 3 Trandafiri Albi din Sapun

Aranjament Floral, Cosulet Trandafiri, 3 Trandafiri Albi din Sapun

24,00 lei
3661
Cantitate

Aranjament Floral, Cosulet Trandafiri,  3 Trandafiri Albi din Sapun

Aranjamentul floral cu cosuleț de trandafiri albi din săpun de la Dalimag este o alegere minunată pentru cei care doresc să aducă o notă de eleganță și rafinament in decorul casei sau să ofere un cadou special cuiva drag.

Cosulețul delicat și adorabil este confecționat din sarmă, oferind un aspect romantic și boem, iar trandafirii albi din săpun adaugă un sentiment de puritate și frumusețe naturală.

Fiecare trandafir este realizat din săpun de inaltă calitate, cu o textură fină și o formă realistă a petalelor. Acest lucru face ca trandafirii să arate ca și cum ar fi proaspăt culeși din grădină. In plus, in acest aranjament sunt prezenți 3 trandafiri albi din săpun, care reprezintă simbolul purității și al inocenței.

DaliMag, brandul care a creat acest aranjament floral, este cunoscut pentru utilizarea de materiale de calitate și pentru atenția la detalii. Acest aranjament floral nu face excepție și fiecare detaliu a fost realizat cu grijă și atenție la detalii.

Acest aranjament floral poate fi o alegere minunată pentru diverse ocazii, cum ar fi nunți, botezuri, aniversări sau alte evenimente speciale. De asemenea, poate fi folosit ca un cadou elegant și sofisticat pentru persoanele dragi sau pentru a decora propria locuință.

In concluzie, aranjamentul floral cu cosuleț de trandafiri albi din săpun este o alegere excelentă pentru cei care caută o piesă de decor simplă, dar elegantă și rafinată. Cu materiale de inaltă calitate și o atenție la detalii impecabilă, acest aranjament floral aduce un strop de frumusețe naturală in orice locuință.

3661
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro