Contacteza-ne pe WhatsApp
Aranjament Floral, Cutie Trandafiri, 4 Trandafiri Albi din Sapun si unul Portocaliu

Aranjament Floral, Cutie Trandafiri, 4 Trandafiri Albi din Sapun si unul Portocaliu

24,00 lei
3659
Cantitate

Aranjament Floral, Cutie Trandafiri,  4 Trandafiri Albi din Sapun si unul Portocaliu

Aranjamentul floral cu cutie trandafiri, 4 Trandafiri Albi din Sapun si unul Portocaliu de la Dalimag este o alegere perfectă pentru oricine dorește să aducă o notă romantică și eleganță in casa sa sau la un eveniment special.

Cutia elegantă este realizată dintr-un material de calitate, care ii conferă o strălucire subtilă și o textură fină. In interior, se află 4 trandafiri roșii din săpun, care imită perfect frumusețea trandafirilor adevărați. De asemenea, un trandafir alb este plasat in mijlocul aranjamentului, creand un contrast frumos și subtil cu nuanța roșie.

Trandafirii din săpun sunt confecționați dintr-un material de inaltă calitate, care ii conferă o textură fină și o culoare vibrantă. Fiecare trandafir are petale delicate și o formă realistă, care imită perfect aspectul unui trandafir natural. Aceștia sunt plasați intr-o poziție armonioasă in cutie, creand un aranjament floral impresionant și sofisticat.

DaliMag este brandul care a creat acest aranjament floral, cunoscut pentru utilizarea de materiale de calitate superioară și pentru detaliile și finisajele sale impecabile. Fiecare detaliu a fost realizat cu atenție și grijă, astfel incat aranjamentul floral să arate impecabil și să ofere o experiență estetică plăcută.

Acest aranjament floral poate fi o alegere minunată pentru o varietate de ocazii, cum ar fi nunți, aniversări sau alte evenimente speciale. De asemenea, poate fi folosit ca un cadou frumos și elegant pentru cineva drag sau pentru a decora propria locuință.

In concluzie, aranjamentul floral cu cutie trandafiri, 4 Trandafiri Albi din Sapun si unul Portocaliu de la Dalimag este o piesă de decor impresionantă și deosebită. Cu materiale de inaltă calitate și o atenție la detalii impecabilă, acest aranjament floral oferă un strop de romantism și eleganță oriunde este plasat.

3659
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro