Contacteza-ne pe WhatsApp
Breloc Pumnal Tip Box, Multicolor

Breloc Pumnal Tip Box, Multicolor

25,00 lei
3510
Cantitate


Breloc Pumnal Tip Box, Multicolor

Brelocul pumnal tip box cu design multicolor este un produs versatil și practic, ideal pentru cei care iubesc să fie intotdeauna pregătiți pentru orice situație. Acest breloc compact și ușor poate fi atașat la cheile tale sau poți purta oricand in buzunar pentru a-ți oferi siguranța și protecția de care ai nevoie.

Design-ul său multicolor face ca acest breloc să fie un accesoriu vesel și atractiv, care poate adăuga un element de personalitate și stil oricărui outfit. Materialele de calitate superioară folosite la fabricarea brelocului asigură durabilitatea și rezistența in timp.

Brelocul poate fi utilizat pentru a-ți proteja siguranța in diferite situatii, cum ar fi atunci cand te afli intr-un mediu periculos sau cand trebuie să te protejezi de atacatori. De asemenea, poate fi folosit pentru a-ți menține distanța de alte persoane care iți pun viața in pericol.

Este important de menționat că acest breloc nu trebuie utilizat cu intenția de a răni sau a face rău altei persoane. Este un instrument de autoapărare și trebuie folosit cu responsabilitate și in conformitate cu legile și regulamentele in vigoare.

In concluzie, brelocul pumnal tip box cu design multicolor este un produs practic, elegant și atractiv, care poate oferi siguranță și protecție in situatii periculoase. Alege cu atenție acest produs și asigură-te că il folosești in mod responsabil.

3510
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro