Contacteza-ne pe WhatsApp
Pumnal Tip Box, Autoaparare, Maner Cap de Mort, Verde

Pumnal Tip Box, Autoaparare, Maner Cap de Mort, Verde

19,00 lei
3505
Cantitate


Pumnal Tip Box, Autoaparare, Maner Cap de Mort, Verde

Pumnalul tip box cu maner in forma de cap de mort, de culoare verde, este un instrument conceput pentru autoaparare. Acest pumnal are un design modern si un aspect atractiv datorita finisajului de culoare verde. Manerul in forma de cap de mort ofera o priza sigura si confortabila, permițand utilizatorului sa controleze cu precizie instrumentul.

Pumnalul este realizat din materiale de calitate, astfel incat sa fie rezistent si durabil in utilizare. Forma sa unica permite o utilizare eficienta in situatii de autoaparare, fara a fi necesara o pregatire speciala sau abilitati avansate in manuirea armelor.

Este important de mentionat faptul ca acest pumnal nu trebuie utilizat cu scopul de a comite acte violente sau ilegale. El poate fi folosit doar in situatii de autoaparare, atunci cand este necesar sa te protejezi sau sa protejezi pe altii.

In ceea ce priveste aspectul, pumnalul are un finisaj verde care ii confera un aspect vintage si elegant, fiind potrivit pentru colectionari sau pentru cei care apreciaza designul inedit.

In concluzie, pumnalul tip box cu maner cap de mort, verde, este un instrument compact si elegant pentru autoaparare, care poate fi usor de folosit in cazul unei situatii de urgenta. Este important sa fie manevrat cu atentie si numai in scopuri legale, si poate fi si un element de colectie pentru cei interesati de design si artefacte unice.

3505
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro