Contacteza-ne pe WhatsApp
Pumnal Tip Box, Autoaparare, Maner Glont, Lama, Negru

Pumnal Tip Box, Autoaparare, Maner Glont, Lama, Negru

19,00 lei
3499
Cantitate


Pumnal Tip Box, Autoaparare, Maner Glont, Lama, Negru

"Pumnal Tip Box pentru Autoaparare cu Maner Glont si Lama" este un dispozitiv eficient si versatil conceput pentru a va oferi siguranta si protectie in situatii de urgenta. Acesta combina functionalitatea unui pumnal tip box cu un maner ergonomic si o lama, oferindu-va un instrument sigur si eficient pentru autoaparare.

Lama afisata in fata manerului glont, este fabricata din otel de inalta calitate, cu o taiatie ascutita si rezistenta, perfecta pentru a taia si apara. Manerul glont ergonomic ofera o prindere sigura si confortabila, permitandu-va sa utilizati produsul cu usurinta si siguranta.

Materialul de calitate si constructia solida asigura durabilitatea si fiabilitatea produsului, oferindu-va un instrument sigur si eficient pentru situatii de urgenta. Finisajul elegant adauga un aspect sofisticat produsului, fiind un accesoriu versatil pentru autoaparare.

In concluzie, "Pumnal Tip Box pentru Autoaparare cu Maner Glont si Lama" este un produs care combina functionalitatea cu confortul si siguranta, oferind o solutie unica pentru protectia personala si siguranta in situatii de urgenta. Acesta poate fi utilizat cu incredere si poate fi purtat cu mandrie, fiind un produs de calitate si durabil.

3499
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro