Contacteza-ne pe WhatsApp
Tonfa autoaparare din cauciuc, 60 cm, Negru

Tonfa autoaparare din cauciuc, 60 cm, Negru

49,00 lei
3941

Reducere de volum

Cantitate Reducere de cantitate Salvare
3 3,00 lei Pana la 9,00 lei
10 6,00 lei Pana la 60,00 lei
100 10,00 lei Pana la 1.000,00 lei
Cantitate

Tonfa autoaparare din cauciuc, 60 cm, Negru

Tonfa autoapărare din cauciuc de 60 cm, de culoare neagră, reprezintă o armă excelentă pentru autoapărare și este concepută pentru a fi folosită de către profesioniști în aplicarea legii, dar și de către civili pentru a-și asigura protecția personală în situații de risc.

Acest tonfa este realizat dintr-un material durabil și rezistent, care îi conferă o greutate optimă și o manevrabilitate excelentă în timpul utilizării.

Principala caracteristică a acestui tonfa este lungimea sa de 60 cm, care îl face potrivit pentru manevrare ușoară și eficientă.

Datorită designului său ergonomic, acesta se potrivește perfect în mână, oferind utilizatorului o prindere fermă și controlată, esențială în situații de stres și conflict.

Cauciucul de înaltă calitate din care este fabricat tonfa asigură o protecție sporită în timpul utilizării, minimizând riscul de rănire atât pentru utilizator, cât și pentru agresor.

Suprafața sa netedă și antiderapantă permite manevrarea precisă și rapidă, garantând o reacție rapidă la amenințări imprevizibile.

Datorită construcției robuste și fiabile, tonfa autoapărare poate fi folosit într-o gamă variată de situații, precum autoapărare împotriva atacurilor cu cuțitul sau bastonul.

De asemenea, poate fi folosit pentru imobilizarea și controlul agresorilor într-un mod nonletal, evitând producerea de răni grave.

Utilizarea acestui tonfa în scopul autoapărării necesită însă o pregătire adecvată și cunoștințe solide despre tehnici de autoapărare și legislație.

Este esențial să înțelegeți legile și regulile privind autoapărarea în țara dumneavoastră și să participați la cursuri sau instruiri specializate pentru a vă asigura că puteți utiliza acest dispozitiv într-un mod responsabil și eficient.

Designul compact și ușor al tonfa autoapărare permite transportul său facil și discret, oferindu-vă posibilitatea de a-l avea mereu la îndemână în caz de nevoie.

Este important să vă asigurați că respectați toate regulile și restricțiile privind portul acestui tip de armă, pentru a evita orice situație neplăcută sau ilegală.

În concluzie, tonfa autoapărare din cauciuc de 60 cm, de culoare neagră, reprezintă un instrument valoros pentru protecția personală în situații de risc și amenințare.

Fiind fabricat dintr-un material durabil și fiabil, acest tonfa oferă o manevrabilitate excelentă și o protecție sporită împotriva agresorilor.

Cu toate acestea, este important să aveți cunoștințe adecvate despre autoapărare și să respectați legile și reglementările locale privind portul și utilizarea acestui tip de armă.

3941
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro