Contacteza-ne pe WhatsApp
Lanyard din poliester cu carabina metalica

Lanyard din poliester cu carabina metalica

4,99 lei
2158
Cantitate

Lanyard din poliester cu carabina metalica

94405

LARIAT

Lanyardul din poliester cu carabina metalica este un accesoriu practic si versatil, utilizat intr-o varietate de contexte, de la evenimente corporative si conferinte pana la activitati sportive si festivaluri.

Cu o lungime standard de aproximativ 50 de centimetri, acesta este fabricat din poliester rezistent, oferindu-i durabilitate si rezistenta la uzura.

Carabina metalica atasata lanyardului permite fixarea usoara a cheilor, ecusonelor, insignelelor sau a altor obiecte mici si importante.

Carabina este fabricata din metal de calitate, fiind robusta si rezistenta la rupere sau deformare.

Materialul din poliester al lanyardului este placut la atingere si confortabil de purtat.

Acesta este moale, dar totusi suficient de rezistent pentru a rezista la uzura zilnica.

Suprafata lisa a lanyardului permite imprimarea personalizata a numelui, logo-ului sau mesajului companiei tale, oferind o modalitate excelenta de promovare a brandului.

Designul lanyardului este simplu si elegant, potrivindu-se cu usurinta oricarei tinute sau teme de eveniment.

Fiind disponibil intr-o varietate de culori, poti alege lanyardul care se potriveste cel mai bine cu imaginea si identitatea vizuala a companiei tale.

Utilizarea lanyardului este extrem de convenabila. Pur si simplu poti agata lanyardul de gat si apoi poti fixa cheile sau alte obiecte la carabin.

Acesta ofera un acces rapid si usor la obiectele tale, evitand riscul de a le pierde sau de a le lasa uitat undeva.

Lanyardul din poliester cu carabina metalica nu este doar un accesoriu practic, ci si un instrument de marketing eficient.

Oferindu-l participantilor la evenimentele tale sau angajatilor tai, vei crea o imagine profesionala si coeziune in echipa.

De asemenea, lanyardurile pot fi oferite ca suveniruri sau cadouri corporative, reprezentand un mod util si memorabil de a-ti promova afacerea.

In concluzie, lanyardul din poliester cu carabina metalica este un accesoriu versatil, durabil si practic.

Fiind disponibil in diferite culori si personalizabil, acesta poate fi adaptat pentru a se potrivi cu identitatea vizuala a companiei tale.

Simplu de folosit si util in diverse situatii, lanyardul este un element indispensabil pentru evenimente si activitati zilnice.

2158
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro