Contacteza-ne pe WhatsApp
Suport card cu blocare RFID

Suport card cu blocare RFID

1,20 lei
1887
Cantitate

Port card cu tehnologie RFID.

93333

MEITNER

Suportul de card cu blocare RFID este un accesoriu practic si sigur, ideal pentru a-ti proteja cardurile de identitate, cardurile bancare si alte carduri cu cip impotriva furtului de informatii.

Acest suport de card este conceput special pentru a bloca semnalele RFID (Radio Frequency Identification), care pot fi utilizate de infractori pentru a accesa datele cardurilor tale prin tehnologia fara contact. Materialul special al suportului de card actioneaza ca un scut de protectie, blocand semnalele RFID si impiedicand accesul neautorizat la informatiile de pe cardurile tale.

Cu suportul de card cu blocare RFID, poti fi linistit ca informatiile sensibile de pe cardurile tale sunt protejate impotriva scanarilor neautorizate. Suportul este compact, usor de utilizat si incapator, permitandu-ti sa pastrezi cardurile importante la indemana si in siguranta.

Indiferent daca il folosesti pentru propriul tau confort si protectie sau il oferi ca un cadou util unei persoane dragi, suportul de card cu blocare RFID este un accesoriu practic si eficient. Te vei putea bucura de o protectie suplimentara impotriva fraudei si vei avea incredere ca datele tale personale sunt in siguranta.

Dimensiuni: 92 x 63 mm

1887
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro