Contacteza-ne pe WhatsApp
Set de note lipicioase, Sticky notes, cu 12 seturi x 40 foi, coperta de carton

Set de note lipicioase, Sticky notes, cu 12 seturi x 40 foi, coperta de carton

19,00 lei
2001
Cantitate

Set de note lipicioase, Sticky notes, cu 12 seturi x 40 foi, coperta de carton

93793

LOVECRAFT

"Setul de note lipicioase, Sticky notes, cu 12 seturi x 40 foi, coperta de carton" este un instrument practic și versatil pentru organizarea și gestionarea notițelor, atat la birou, cat si acasa.

Acest set contine 12 seturi de sticky notes, fiecare set avand 40 de foi lipicioase. Fiecare foaie poate fi usor desprinsa si lipita pe suprafetele dorite, permitandu-ti sa-ti faci notite, sa-ti amintesti lucruri importante sau sa-ti organizezi informatiile intr-un mod convenabil.

Coperta de carton ofera un suport stabil pentru setul de note lipicioase, protejandu-le impotriva deteriorarii si pastrandu-le ordonate. Astfel, le vei putea avea mereu la indemana, gata sa le folosesti atunci cand ai nevoie.

Acest set de sticky notes este un instrument indispensabil pentru a-ti organiza eficient activitatile si a-ti face notitele cu usurinta. Indiferent daca le folosesti pentru a-ti aminti sarcini, a face liste de cumparaturi sau a-ti marca pagini in carti, acest set de note lipicioase te va ajuta sa-ti mentii informatiile organizate si accesibile.

Sticky notes cu 12 seturi (40 foi fiecare) si coperta de carton. 85 x 132 x 15 mm

2001
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro