Contacteza-ne pe WhatsApp
Suport pentru carduri cu blocare RFID, pentru smartphone, curea

Suport pentru carduri cu blocare RFID, pentru smartphone, curea

14,90 lei
1885
Cantitate

Port card pentru smartphone cu blocare RFID din PU cu capacitate pentru 2 carduri. Port card-ul are o curea din PU reglabila si un autocolant pe spate

93331

FRANCK

Suportul pentru carduri cu blocare RFID pentru smartphone si curea este un accesoriu practic si versatil, conceput pentru a-ti proteja cardurile de identitate, cardurile bancare si alte carduri cu cip impotriva furtului de informatii si pentru a avea acces rapid la acestea.

Acest suport pentru carduri este echipat cu tehnologie de blocare RFID (Radio Frequency Identification), care impiedica transmiterea neautorizata a datelor de pe carduri prin intermediul semnalelor radio. Astfel, poti fi sigur ca informatiile personale si financiare de pe cardurile tale sunt protejate impotriva infractorilor.

Suportul este proiectat pentru a se potrivi perfect pe spatele smartphone-ului si se fixeaza usor si sigur cu ajutorul curelei. Astfel, cardurile tale sunt mereu la indemana si poti accesa rapid si convenabil cardurile de care ai nevoie.

Datorita designului compact si practic, suportul pentru carduri cu blocare RFID nu adauga volum sau greutate suplimentara smartphone-ului. Poti pastra cardurile tale importante intr-un loc sigur si accesibil, fara a avea nevoie de un portofel sau buzunar suplimentar.

In concluzie, suportul pentru carduri cu blocare RFID pentru smartphone si curea este un accesoriu util si sigur, care iti ofera protectie impotriva furtului de informatii si acces rapid la cardurile tale. Este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa fie in siguranta si bine organizati in acelasi timp.

Dimensiuni: 102 x 63 x 3 mm

1885
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro