Contacteza-ne pe WhatsApp
Breloc din aluminiu cu desfacator de sticle, deschide usi, apasa butoane

Breloc din aluminiu cu desfacator de sticle, deschide usi, apasa butoane

4,90 lei
2307
Cantitate

Breloc din aluminiu cu desfacator de sticle. Datorita designului sau. poate fi folosit pentru a deschide usi. iar varful sau permite utilizarea pe butoane. cum ar fi bancomatul sau liftul

95049

HANDY

Brelocul din aluminiu este un accesoriu multifunctional si practic, perfect pentru a-ti usura viata de zi cu zi. Fabricat din aluminiu durabil si rezistent, acest breloc este conceput pentru a indeplini mai multe functii utile.

Dispune de un desfacator de sticle integrat, care iti permite sa deschizi sticlele de bautura intr-un mod comod si eficient. Indiferent daca te afli la o petrecere sau intr-o excursie in aer liber, brelocul este mereu la indemana pentru a-ti facilita deschiderea sticlelor.

Pe langa aceasta, brelocul este dotat si cu un dispozitiv pentru deschiderea usilor fara a fi nevoie sa atingi direct manerele. Astfel, poti evita contactul direct cu suprafetele contaminate sau murdare, asigurandu-ti un nivel crescut de igiena si siguranta.

De asemenea, brelocul poate fi folosit si pentru a apasa butoanele de lift, butoanele de plata sau alte butoane publice, minimizand astfel contactul direct cu suprafetele comune.

Cu acest breloc din aluminiu practic, vei avea mereu la indemana un instrument util si versatil pentru diverse situatii din viata de zi cu zi. Fiind mic si compact, se poate prinde usor de chei sau de geanta ta, fiind mereu gata de utilizare.

Alege acest breloc din aluminiu cu desfacator de sticle, deschide usi, apasa butoane si beneficiaza de utilitatea si comoditatea pe care le aduce acest accesoriu versatil!

Dimensiuni:. 37 x 88 x 4 mm

2307
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro