Contacteza-ne pe WhatsApp
Breloc din aluminiu cu lanterna si 3 leduri

Breloc din aluminiu cu lanterna si 3 leduri

10,00 lei
1839
Cantitate

Breloc din aluminiu cu lanterna si 3 leduri

93141

LERGAN

Brelocul din aluminiu cu lanterna și 3 LED-uri este un accesoriu multifuncțional care poate fi de mare ajutor în numeroase situații.

Cu un design compact și ușor de purtat, acest breloc este perfect pentru a avea mereu la îndemână o sursă de lumină în caz de nevoie.

Aluminiul este alegerea ideală pentru acest breloc, deoarece este ușor, durabil și rezistent la coroziune.

Acesta conferă brelocului un aspect modern și elegant, făcându-l potrivit pentru orice stil de viață.

Una dintre caracteristicile sale definitorii este lanterna integrată, care are 3 LED-uri puternice. Aceste LED-uri oferă o lumină strălucitoare, perfectă pentru a ilumina întunericul și a face față situațiilor de urgență.

Fie că este nevoie să găsiți cheile în geantă sau să luminați calea în timpul unei plimbări nocturne, brelocul cu lanterna vă va ajuta cu siguranță.

Brelocul este prevăzut cu un buton de pornire/oprire pentru lanterna LED, astfel încât să puteți economisi energie atunci când nu este în uz.

Acest aspect este deosebit de util în cazul în care sunteți într-o situație de urgență și doriți să prelungiți durata de viață a bateriei.

Un alt avantaj al acestui breloc este portabilitatea sa.

Cu dimensiuni reduse, îl puteți atașa ușor la chei, la geantă sau la lanțul dumneavoastră, făcându-l astfel întotdeauna la îndemână.

Indiferent dacă sunteți în călătorie, în camping sau doar într-o excursie de noapte în oraș, brelocul vă va fi un tovarăș de nădejde.

Brelocul din aluminiu vine de obicei cu o baterie internă, care este ușor de încărcat prin intermediul unui port USB.

Acest lucru îl face convenabil și economic, eliminând necesitatea schimbării frecvente a bateriilor.

În plus față de funcționalitatea sa principală ca lanternă, brelocul din aluminiu poate fi, de asemenea, un accesoriu de modă.

Disponibil într-o varietate de culori și finisaje, puteți alege un breloc care să se potrivească cu personalitatea și stilul dumneavoastră.

Este un mod minunat de a vă exprima individualitatea și de a vă asigura că aveți mereu la îndemână un instrument util.

În concluzie, brelocul din aluminiu cu lanterna și 3 LED-uri este un accesoriu versatil și practic, care poate fi de ajutor în numeroase situații.

Cu un design atrăgător și o funcționalitate excelentă, acest breloc este un companion de nădejde pentru cei care apreciază utilitatea și eleganța în același timp.

Nu contează unde mergeți sau ce faceți, cu acest breloc la chei, aveți întotdeauna o sursă de lumină la îndemână, pregătită să vă ajute în orice moment.

1839
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro