Contacteza-ne pe WhatsApp
Breloc din metal si imitatie piele

Breloc din metal si imitatie piele

12,00 lei
1849
Cantitate

Breloc din metal si imitatie piele

93178

BUMPER

Brelocul din metal și imitație de piele este un accesoriu elegant și util, care îmbină frumusețea estetică cu funcționalitatea practică.

Cu o lungime potrivită pentru a fi atașat cu ușurință la chei, geantă sau chiar la cheia mașinii, acest breloc devine un companion de încredere pentru a-ți păstra lucrurile organizate și la îndemână.

Cu o construcție solidă din metal, acest breloc rezistă la uzura zilnică și rămâne în condiții impecabile de-a lungul timpului.

Suprafața sa lucioasă adaugă o notă de eleganță, făcându-l potrivit pentru orice ocazie, de la întâlnirile de afaceri la serile în oraș.

Detaliile de design, precum gravura personalizată sau culorile metalice variate, adaugă o notă distinctivă și personală.

Imitația de piele care învelește brelocul adaugă o textură plăcută și calitatea senzației la atingere.

Cu o atenție deosebită la detalii, imitația de piele are un aspect autentic, amintind de luxul pielei veritabile.

Această combinație de metal solid și piele sintetică de calitate face din breloc un element de accesorizare sofisticat și durabil.

Pe lângă aspectul său elegant, acest breloc vine și cu funcționalitate versatilă. Inelul cu deschidere rapidă îți permite să adaugi și să înlături cheile sau alte obiecte cu ușurință.

Chiar și un mic compartiment secret poate fi ascuns în breloc, oferind un loc sigur pentru un notețel sau un mic obiect valoros.

Brelocul din metal și imitație de piele nu este doar un accesoriu de modă, ci și un instrument util.

Cu dimensiunile sale compacte, îl poți purta cu ușurință în buzunar sau poșetă, asigurându-te că vei avea întotdeauna cheile sau alte obiecte esențiale la îndemână.

În plus, poate fi personalizat cu numele tău, un mesaj sau un logo, făcându-l un cadou special sau un suvenir memorabil.

Indiferent de ocazie sau de preferințele personale, brelocul din metal și imitație de piele este un element versatil și elegant.

Cu materiale de înaltă calitate și o atenție deosebită la detalii, acest breloc nu doar îndeplinește funcția sa practică, ci și adaugă o notă de stil și rafinament la aspectul tău personal.

Este un element esențial pentru organizarea ta zilnică și o declarație de eleganță în același timp.

1849
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro