Contacteza-ne pe WhatsApp
Breloc din metal si PU

Breloc din metal si PU

13,00 lei
1848
Cantitate

Breloc din metal si PU

93177

ALBRIGHT

Brelocurile din metal și PU sunt accesorii compacte, dar versatil și utile, care pot adăuga o notă de eleganță și funcționalitate vieții de zi cu zi.

Combinând materialele metalice durabile cu pielea ecologică de înaltă calitate, aceste brelocuri sunt atât estetice, cât și practice.

Metalul folosit în confecționarea acestor brelocuri poate fi de diferite tipuri, inclusiv oțel inoxidabil, aluminiu sau alamă.

Această diversitate de metale conferă brelocurilor un aspect distinct, dar și o rezistență remarcabilă la uzură și deteriorare.

Aceste accesorii metalice pot fi realizate în forme variate, de la simple modele circulare sau ovale la forme mai complexe, cu detalii ornamentale sau gravuri personalizate.

Aceasta permite personalizarea brelocului pentru a se potrivi stilului și preferințelor fiecărui utilizator.

Materialul PU (poliuretan) este adesea folosit pentru a crea partea din spate a brelocului sau alte elemente de susținere.

PU este un material sintetic, cu proprietăți de rezistență și durabilitate semnificative. Acesta imită aspectul și senzația de piele naturală, dar este mult mai ușor de întreținut și mai puțin susceptibil la deteriorare din cauza factorilor externi, precum umiditatea sau expunerea la soare.

Brelocurile din metal și PU pot avea diferite funcționalități și caracteristici. Multe dintre acestea includ un inel sau o carabină pentru a atașa cheile, cardurile sau alte accesorii importante.

Aceste inele sau carabiniere pot fi, de asemenea, personalizate cu diferite finisaje sau gravuri pentru a oferi un aspect unic brelocului.

Un alt aspect deosebit al brelocurilor din metal și PU este capacitatea lor de a reflecta personalitatea și interesele proprietarului.

Ele pot fi personalizate cu mesaje, nume sau simboluri care au semnificație pentru utilizator.

De exemplu, un breloc poate avea numele unei persoane dragi gravat pe el sau un simbol care reprezintă o pasiune, precum o inimă pentru iubitorii de muzică sau o stea pentru entuziaștii de astronomie.

În plus față de aspectul estetic și utilitatea lor practică, brelocurile din metal și PU pot fi și obiecte de colecție.

Mulți oameni aleg să strângă brelocuri din locuri pe care le-au vizitat sau evenimente la care au participat, transformându-le în amintiri tangibile și semnificative.

Aceste brelocuri devin adesea obiecte de păstrat și de arătat cu mândrie.

În concluzie, brelocurile din metal și PU sunt accesorii versatile, care adaugă o notă de eleganță și funcționalitate în viața de zi cu zi.

Cu materiale durabile, opțiuni de personalizare și un potențial semnificativ ca obiecte de colecție, acestea au devenit mai mult decât simple accesorii - sunt expresii ale personalității și gustului fiecărui individ.

1848
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro