Contacteza-ne pe WhatsApp
Breloc fluorescent in forma de casa

Breloc fluorescent in forma de casa

2,90 lei
1892
Cantitate

Breloc fluorescent in forma de casa

93340

RESIDENCE

Brelocul fluorescent în formă de casă este un accesoriu atragator și practic, care adauga o nota de originalitate si utilitate cheilor tale. Acest breloc este creat într-un design simplu, reprezentând o casa, și beneficiaza de proprietati fluorescente, ceea ce il face vizibil si usor de gasit chiar și în întuneric.

Fabricat dintr-un material fluorescent de înalta calitate, brelocul straluceste în întuneric sau în conditii de iluminare scazuta, ceea ce il face ideal pentru a gasi rapid cheile în geanta, în buzunar sau în orice alt loc în care sunt depozitate.

Brelocul fluorescent în forma de casa nu este doar o modalitate de a-ti personaliza cheile, ci și un element de siguranta si practicitate. Cu acest breloc, vei putea identifica cheile cu usurinta, chiar și în mediile întunecate sau slab iluminate.

Indiferent daca il utilizezi pentru uz personal sau ca un cadou special, brelocul fluorescent în forma de casa va aduce un strop de originalitate și funcționalitate cheilor tale. Este o modalitate distractiva si practica de a-ti organiza cheile si de a le face mai usor de identificat în orice situatie.Breloc fluorescent in forma de casa.

Dimensiuni: 55 x 56 mm

1892
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro