Contacteza-ne pe WhatsApp
Carabina din aluminiu cu desfacator de sticle

Carabina din aluminiu cu desfacator de sticle

3,90 lei
2575
Cantitate

Carabina din aluminiu cu desfacator de sticle. Produs neadecvat pentru alpinism

98824

CLOSE

Carabina din aluminiu cu desfacator de sticle. Produs neadecvat pentru alpinism. 44 x 79 x 3 mm

Carabina din aluminiu cu deschizător de sticle este un instrument compact și versatil, conceput pentru a vă ușura viața în diverse situații. Cu dimensiuni de 44 x 79 x 3 mm, această carabină este extrem de portabilă și poate fi atașată cu ușurință la chei, rucsacuri, curele sau orice alt accesoriu.

Principalele caracteristici ale acestei carabine includ:

Durabilitate și Construcție Solidă: Produsul este fabricat din aluminiu de înaltă calitate, ceea ce îi conferă rezistență și durabilitate. Poate rezista la uzura zilnică și condiții variate de mediu.

Deschizător de Sticle: Carabina este echipată cu un deschizător de sticle integrat, făcându-l util pentru deschiderea rapidă și ușoară a sticlelor de băuturi răcoritoare sau alte băuturi ambalate.

Ușor de Utilizat: Designul ergonomic și dimensiunile compacte fac ca această carabină să fie ușor de manevrat și de folosit. Poate fi operată cu ușurință cu o singură mână.

Utilitate Versatilă: Este un instrument util pentru camping, drumeții, excursii în aer liber, și nu numai. Poate fi, de asemenea, folosită în viața de zi cu zi pentru diverse activități.

Design Elegant: Carabina este proiectată cu atenție la detalii și are un aspect elegant, ceea ce o face potrivită pentru a fi purtată cu stil.

Dimensiuni Compacte: Cu grosimea sa de doar 3 mm, această carabină poate fi ușor depozitată în buzunar sau atașată la un breloc fără a adăuga volum inutil.

În concluzie, carabina din aluminiu cu deschizător de sticle este un instrument practic și versatil, ideal pentru a vă ajuta să faceți față unor situații diverse în timpul aventurilor în aer liber sau în viața de zi cu zi.

Este un accesoriu durabil și elegant care merită să fie inclus în echipamentul dvs. sau să fie oferit ca un cadou util prietenilor și familiei.

2575
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro