Contacteza-ne pe WhatsApp
Ruleta Breloc, 1 m, Model Camion, Alb

Ruleta Breloc, 1 m, Model Camion, Alb

18,00 lei
3541
Cantitate

Ruleta Breloc, 1 m, Model Camion, Alb

Ruleta Breloc, 1 m, Model Camion, Alb este un accesoriu practic şi amuzant, perfect pentru a ţine cheile, dispozitivele electronice sau alte obiecte importante la indemană.

Ruleta Breloc, 1 m, Model Camion, Alb este construit din materiale de calitate, cu o construcţie durabilă, care poate rezista la uzura zilnică. De asemenea, brelocul ruletă este uşor de curăţat şi intreţinut, făcandu-l un accesoriu ideal pentru orice activitate.

Ruleta Breloc, 1 m, Model Camion, Alb are un design elegant şi amuzant, cu un model camion alb, care arată foarte bine atat la birou, cat şi in timpul liber. Acest breloc poate fi un cadou perfect pentru prieteni sau membri ai familiei, precum şi pentru copii sau tineri. Modelul camion alb poate fi o sursă de inspiraţie pentru copii, care işi pot imagina propria aventură cu un camion, sau poate fi un accesoriu amuzant pentru un adolescent.

Ruleta Breloc, 1 m, Model Camion, Alb poate fi utilizat pentru a ţine cheile sau dispozitivele electronice la indemană, precum şi pentru a păstra obiecte importante in siguranţă. De exemplu, acest breloc poate fi utilizat pentru a ţine un telefon mobil sau un aparat de fotografiat, astfel incat să le puteţi accesa rapid in orice moment. De asemenea, acest breloc poate fi utilizat pentru a ţine cheile la indemană, astfel incat să nu le pierdeţi sau să le uitaţi.

3541
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro