Contacteza-ne pe WhatsApp
Surubelnita Multifunctionala cu Breloc, 17 functii, Gri, 6,3X6,3X0,7 cm

Surubelnita Multifunctionala cu Breloc, 17 functii, Gri, 6,3X6,3X0,7 cm

26,00 lei
3610
Cantitate

Fă-ți viața mai ușoară cu această surubelniță multifuncțională de la Dalimag! Cu 17 funcții diferite, acest instrument este un accesoriu util de avut la indemană in orice situație de urgență sau de zi cu zi. Cu dimensiunile compacte de 6,3X6,3X0,7 cm, acesta poate fi prins ușor in buzunar sau atașat la chei cu brelocul inclus.

Fabricată din materiale de inaltă calitate, surubelnița multifuncțională este durabilă și rezistentă la uzură, ceea ce inseamnă că poți să o utilizezi timp indelungat. Datorită design-ului ergonomic, acesta se simte confortabil in mană și este ușor de manevrat in timpul utilizării.

In plus, acest instrument multifuncțional este disponibil intr-o culoare gri elegantă, care se potrivește perfect cu orice stil sau gust personal. Greutatea netă de 0,06 kg și greutatea brută de 0,07 kg fac din acesta un instrument ușor și portabil, care poate fi utilizat oriunde și in orice moment.

Indiferent dacă ești un meșter experimentat sau doar incepi să-ți dezvolți abilitățile de bricolaj, această surubelniță multifuncțională cu breloc este o alegere excelentă pentru a-ți completa trusa de instrumente și a-ți face viața mai ușoară!

3610
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro