Contacteza-ne pe WhatsApp
Cutit de buzunar din otel inoxidabil si metal, 101 x 10 x 29 mm

Cutit de buzunar din otel inoxidabil si metal, 101 x 10 x 29 mm

66,99 lei
2082
Cantitate

Cutit de buzunar din otel inoxidabil si metal, 101 x 10 x 29 mm

94037

FRED

Cutitul de buzunar din otel inoxidabil si metal este un instrument versatil si practic, ideal pentru diferite sarcini de taiere si manuit in diverse situatii.
Este fabricat din materiale durabile, combinand rezistenta otelului inoxidabil cu robustetea metalului, oferind astfel o constructie solida si de incredere.
Cu dimensiunile sale compacte de 101 x 10 x 29 mm, cutitul de buzunar este usor de transportat si de depozitat intr-un buzunar, rucsac sau geanta.
Este prevazut cu o incuietoare de siguranta, care permite blocarea lamei in pozitie fixa atunci cand este utilizat sau cand este depozitat, asigurand astfel o utilizare sigura si prevenind deschiderea accidentala.
De asemenea, cutitul de buzunar dispune de o carabina integrata, care permite prinderea lui usoara de rucsac, curea sau orice alta bucla, asigurand astfel o accesibilitate rapida si comoda in timpul activitatilor in aer liber.
Cutitul de buzunar este livrat intr-o cutie cadou speciala, cu dimensiunile de 108 x 39 x 15 mm.
Aceasta nu doar protejeaza cutitul in timpul transportului si depozitarii, ci il transforma si intr-un cadou elegant si impresionant pentru orice iubitor de aventura sau pasionat de unelte utile.
Cu un design ergonomic si manerul confortabil din metal, cutitul de buzunar ofera o prindere sigura si stabila in timpul utilizarii.
Lama ascutita din otel inoxidabil asigura taieturi precise si eficiente, fiind rezistenta la coroziune si mentinandu-si ascutimea pe termen lung.
Cutitul de buzunar din otel inoxidabil si metal este un instrument practic, rezistent si usor de folosit intr-o varietate de situatii, precum camping, drumetii, activitati in aer liber sau chiar in viata de zi cu zi.
Cu incuietoare de siguranta si carabina integrata, este un companion de incredere pentru aventurieri si pasionatii de activitati in aer liber.
In concluzie, cutitul de buzunar din otel inoxidabil si metal ofera performanta si durabilitate intr-un design compact si practic.
Cu functii precum incuietoare de siguranta si carabina, este un instrument versatil si usor de transportat.
Livrat intr-o cutie cadou eleganta, acest cutit de buzunar poate fi un cadou apreciat pentru iubitorii de aventura si cei pasionati de unelte utile.

2082
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro