Contacteza-ne pe WhatsApp
Briceag cu Deschidere Automata pe Buton, Maner Lucios, Husa, 21 cm

Briceag cu Deschidere Automata pe Buton, Maner Lucios, Husa, 21 cm

74,90 lei
4040
Cantitate

Briceag cu Deschidere Automata pe Buton, Maner Lucios, Husa, 21 cm

Briceagul cu deschidere automată pe buton, maner lucios și husă de 21 de centimetri reprezintă o piesă remarcabilă în arsenalul oricărui iubitor de outdoor sau pasionat de echipamente de supraviețuire.

Cu un design elegant și funcționalitate de excepție, acest briceag se impune ca un instrument esențial pentru diverse activități în aer liber și nu numai.

Manerul lucios al briceagului nu numai că conferă o estetică plăcută, dar și o aderență sigură în mână, facilitând manevrarea precisă în diferite situații.

Materialele de calitate superioară utilizate în construcția manerului asigură durabilitate și rezistență în timp, indiferent de condițiile de utilizare.

Deschiderea automată pe buton adaugă un nivel de eficiență și acces rapid la lama ascuțită a briceagului.

Această caracteristică face ca briceagul să fie extrem de util în situații de urgență sau atunci când fiecare secundă contează. Mecanismul de deschidere automată este proiectat să ofere o experiență lină și fără efort, contribuind la funcționalitatea generală a instrumentului.

Lama briceagului, cu o lungime de 21 de centimetri, este fabricată dintr-un material de înaltă calitate, asigurând o ascuțime de lungă durată și rezistență la coroziune.

Forma ergonomică a lamei permite o varietate de utilizări, de la tăierea precisă la activități mai intense precum tăierea ramurilor sau a altor materiale în natură.

Husa inclusă este concepută pentru a proteja briceagul împotriva deteriorărilor și pentru a asigura o transportare comodă și sigură.

Fabricată dintr-un material rezistent, husa adaugă un strat suplimentar de protecție, ceea ce face acest briceag potrivit pentru călătorii, camping sau pur și simplu pentru a-l avea la îndemână în diverse situații de zi cu zi.

Versatilitatea acestui briceag îl face un partener de încredere în numeroase contexte, de la activitățile în aer liber la sarcini zilnice în gospodărie sau la locul de muncă.

Cu un design bine gândit, materiale de calitate și funcționalități avansate, briceagul cu deschidere automată pe buton, maner lucios și husă de 21 de centimetri devine un instrument indispensabil pentru cei care apreciază performanța și fiabilitatea într-un singur pachet compact.

4040
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro