Contacteza-ne pe WhatsApp
Briceag cu Deschidere Manuala, Maner Anti Alunecare, Prindere Curea, Agatatoare, 20 cm, Albastru

Briceag cu Deschidere Manuala, Maner Anti Alunecare, Prindere Curea, Agatatoare, 20 cm, Albastru

39,99 lei
3868
Cantitate

Briceag cu Deschidere Manuala, Maner Anti Alunecare, Prindere Curea, Agatatoare, 20 cm, Albastru

Briceagul cu deschidere manuală, maner anti alunecare, prindere curea, agățătoare și o lungime de 20 cm este un instrument esențial pentru orice aventurier sau pasionat de activități in aer liber. Acesta este disponibil intr-o nuanță vibrantă de albastru, care ii conferă un aspect modern și atrăgător.

Cu o lungime totală de 20 cm, acest briceag este ușor de manevrat și potrivit pentru o varietate de sarcini. Lama sa ascuțită și durabilă este fabricată din oțel inoxidabil de inaltă calitate, asigurand tăieturi precise și eficiente in orice situație. Designul cu deschidere manuală permite acces rapid și ușor la lamă, iar mecanismul de blocare asigură siguranța in timpul utilizării.

Manerul briceagului este proiectat cu un finisaj texturat, care oferă o prindere sigură și anti-alunecare chiar și in condiții umede sau cu maini transpirate. Această caracteristică il face ideal pentru activități in aer liber sau pentru utilizarea in condiții dificile. De asemenea, briceagul este prevăzut cu o prindere pentru curea, astfel incat să poată fi atașat cu ușurință la echipamentul sau hainele tale, pentru acces rapid și la indemană.

Pe langă prinderea pentru curea, briceagul are și o agățătoare utilă, care iți permite să-l atașezi la un rucsac sau la un set de chei, pentru a fi mereu la indemană atunci cand ai nevoie de el. Această funcție iți oferă un nivel suplimentar de comoditate și iți permite să-l porți cu tine in timpul călătoriilor sau a aventurilor in natură.

Indiferent dacă ești un explorator, un vanător, un pescar sau un entuziast al campingului, acest briceag cu deschidere manuală este un partener de incredere și versatil pentru orice misiune. Poți utiliza acest briceag pentru a tăia franghii, a curăța pește, a deschide conserve sau a-ți construi un adăpost improvisat in timpul excursiilor in natură.

Cu un design ergonomic, o construcție solidă și caracteristici utile, acest briceag cu deschidere manuală, maner anti alunecare, prindere curea, agățătoare, 20 cm, albastru este alegerea perfectă pentru cei care caută un instrument practic și fiabil. Indiferent de aventurile la care te indrepți, acest briceag iți va fi mereu alături, oferindu-ți performanță și funcționalitate excelentă in orice situație.

3868
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro