Contacteza-ne pe WhatsApp
Briceag cu Deschidere Manuala, Model USA, Sistem Prindere Curea, Dispozitiv Spart Geam, 22cm

Briceag cu Deschidere Manuala, Model USA, Sistem Prindere Curea, Dispozitiv Spart Geam, 22cm

24,16 lei
3867
Cantitate

Briceag cu Deschidere Manuala, Model USA, Sistem Prindere Curea, Dispozitiv Spart Geam, 22cm

Briceagul cu deschidere manuală, model USA, este un instrument versatil și practic, ideal pentru a face față diverselor situații și sarcini. Cu un sistem de prindere pe curea și un dispozitiv special pentru a sparge geamuri, acest briceag este conceput pentru a oferi performanță și utilitate in diferite situații de urgență.

Cu o lungime totală de 22 de centimetri, briceagul este ușor de manevrat și transportat, putand fi depozitat fără probleme intr-un buzunar sau intr-un kit de supraviețuire. Carcasa sa rezistentă este fabricată dintr-un aliaj durabil, ceea ce ii conferă o durabilitate sporită și il face potrivit pentru utilizarea in condiții dificile.

Mecanismul de deschidere manuală asigură o manevrabilitate rapidă și ușoară, permițand accesul rapid la lamă. Lama briceagului este confecționată din oțel inoxidabil de inaltă calitate, rezistent la coroziune și ascuțită pentru a face față cu succes sarcinilor de tăiere. Forma și designul lamei sunt adaptate pentru a oferi o precizie optimă in timpul utilizării.

Un aspect distinctiv al acestui briceag este sistemul de prindere pe curea, care permite atașarea sa cu ușurință la o curea, centură sau rucsac, oferind acces rapid și convenabil la instrument. Acest sistem de prindere il face un partener de incredere in activități in aer liber, călătorii sau aventuri in natură.

Dispozitivul special pentru a sparge geamuri este o caracteristică importantă a acestui briceag, adăugandu-i un plus de utilitate in situații de urgență, cum ar fi salvarea dintr-un vehicul implicat intr-un accident sau evacuarea rapidă dintr-o clădire. Această funcționalitate este proiectată pentru a sparge cu succes geamurile de siguranță, permițand accesul rapid și eficient la ieșire.

Briceagul cu deschidere manuală, model USA, sistem de prindere pe curea și dispozitiv pentru a sparge geamuri, este un instrument indispensabil pentru cei care apreciază utilitatea și siguranța in activitățile lor de zi cu zi. Indiferent dacă sunteți in călătorii sau in situații de urgență, acest briceag vă va oferi un partener de incredere, rezistent și eficient in fața provocărilor.

3867
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro