Contacteza-ne pe WhatsApp
Briceag cu Deschidere Manuala, Prindere Curea, Model Copac, 20 cm

Briceag cu Deschidere Manuala, Prindere Curea, Model Copac, 20 cm

20,16 lei
3873
Cantitate

Briceag cu Deschidere Manuala, Prindere Curea, Model Copac, 20 cm

Briceagul cu deschidere manuală, prindere curea și model copac este un instrument practic și versatil, ideal pentru aventurieri și pasionați de activități in aer liber. Cu o lungime de 20 cm, acest briceag este conceput pentru a face față provocărilor din diverse situații.

Cu o construcție solidă și robustă, acest briceag este fabricat din materiale de inaltă calitate, ceea ce ii conferă durabilitate și rezistență in timp. Lama ascuțită din oțel inoxidabil permite tăierea precisă și eficientă a diferitelor materiale, indiferent dacă este vorba despre hartie, lemn sau chiar șuruburi.

Deschiderea manuală a lamei oferă un control complet asupra procesului de utilizare. Prin simpla deschidere a briceagului cu ajutorul mecanismului incorporat, puteți accesa rapid și ușor lama, astfel incat să puteți răspunde prompt oricărei situații de urgență sau de nevoie.

Prinderea pe curea adaugă un nivel suplimentar de comoditate și accesibilitate. Cu ajutorul clipului de prindere solid, puteți fixa cu ușurință briceagul la curea, rucsac sau chiar la buzunar, astfel incat să fie intotdeauna la indemană atunci cand aveți nevoie de el.

Modelul copac al briceagului este un detaliu elegant și distinctiv. Imaginea unui copac, cu ramurile sale inflorite și frunzișul bogat, adaugă un element natural și plăcut estetic, oferind in același timp o notă de originalitate produsului.

Briceagul este echipat cu multiple funcții, inclusiv deschizător de conserve, șurubelniță, deschizător de sticle și pensetă. Aceste caracteristici adiționale fac din acest instrument un partener de incredere in diverse situații de camping, drumeții sau alte activități in aer liber.

Cu dimensiunile sale compacte și greutatea redusă, acest briceag poate fi ușor transportat in excursii sau călătorii, ocupand puțin spațiu și fiind intotdeauna la indemană. Indiferent dacă sunteți pasionat de activități in aer liber, un colecționar de bricege sau aveți nevoie de un instrument practic pentru uz zilnic, acest briceag este alegerea perfectă.

In concluzie, briceagul cu deschidere manuală, prindere curea și model copac de 20 cm este un produs de calitate superioară, care combină funcționalitatea, durabilitatea și aspectul estetic. Cu multiple funcții și o construcție solidă, acest briceag vă va insoți in aventurile voastre și vă va fi mereu de ajutor in orice situație.

3873
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro