Contacteza-ne pe WhatsApp
Cutit de buzunar din otel inoxidabil si metal, 115 x 15 x 32 mm

Cutit de buzunar din otel inoxidabil si metal, 115 x 15 x 32 mm

67,79 lei
2081
Cantitate

Cutit de buzunar din otel inoxidabil si metal, 115 x 15 x 32 mm

94036

NINJA

Cutitul de buzunar din otel inoxidabil si metal este un instrument practic si versatil, perfect pentru activitati in aer liber si sarcini de taiere in diverse situatii.
Fabricat din materiale durabile, cutitul ofera rezistenta si durabilitate in utilizare.
Cu dimensiunile sale compacte de 115 x 15 x 32 mm, cutitul de buzunar este usor de transportat si de depozitat intr-un buzunar, rucsac sau geanta.
Este prevazut cu o incuietoare de siguranta, care asigura blocarea lamei in pozitie fixa atunci cand este utilizat sau cand este depozitat.
Aceasta ofera o functionalitate sigura si previne deschiderea accidentala a cutitului.
De asemenea, cutitul de buzunar dispune de o clema integrata, care permite prinderea cutitului de buzunar de buzunare, curele sau orice alta bucla, asigurand astfel o accesibilitate rapida si comoda in timpul utilizarii.
Cutitul de buzunar este livrat intr-o cutie cadou speciala, cu dimensiunile de 125 x 42 x 20 mm.
Aceasta nu doar protejeaza cutitul in timpul transportului si depozitarii, ci il transforma si intr-un cadou elegant si impresionant pentru pasionatii de unelte utile.
Cu un design ergonomic si manerul confortabil din metal, cutitul de buzunar ofera o prindere sigura si stabila in timpul utilizarii.
Lama ascutita din otel inoxidabil asigura taieturi precise si eficiente, fiind rezistenta la coroziune si mentinandu-si ascutimea pe termen lung.
Cutitul de buzunar din otel inoxidabil si metal este un instrument practic si fiabil, ideal pentru activitatile de zi cu zi, camping, drumetii si multe altele.
Cu incuietoare de siguranta si clema integrata, acest cutit de buzunar ofera o functionalitate excelenta si un transport usor.
In concluzie, cutitul de buzunar din otel inoxidabil si metal cu incuietoare de siguranta si clema este un instrument esential pentru iubitorii de activitati in aer liber si aventurieri.
Cu dimensiuni compacte si caracteristici utile, cum ar fi incuietoarea de siguranta si clema, acest cutit ofera performanta si durabilitate intr-un pachet usor de transportat.
Livrat intr-o cutie cadou eleganta, acesta poate fi un cadou apreciat pentru pasionatii de unelte si aventurieri.

2081
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro