Contacteza-ne pe WhatsApp
Pahar din sticla cu capac din silicon

Pahar din sticla cu capac din silicon

19,00 lei
2256
Cantitate

Pahar din sticla cu capac din silicon

94763

BARTY

Paharul din sticlă cu capac din silicon reprezintă o inovație modernă în lumea obiectelor de uz casnic, oferind o soluție practică și elegantă pentru a satisface o gamă variată de nevoi.

Această combinație perfectă între sticlă și silicon aduce în prim plan versatilitatea, durabilitatea și aspectul atrăgător, într-un produs unic care se adaptează stilului de viață contemporan.

Paharele din sticlă au fost întotdeauna apreciate pentru transparența lor cristalină, care nu numai că permite admirarea culorii băuturilor, dar și contribuie la experiența vizuală a consumului.

Sticla este un material de înaltă calitate, rezistent la pete și mirosuri, care nu transferă niciun gust neplăcut băuturii.

Aceasta face din paharul din sticlă o alegere perfectă pentru băuturile calde sau reci, cum ar fi cafeaua, ceaiul, sucurile naturale sau cocktailurile preferate.

Ceea ce diferențiază acest pahar de altele este capacul său inovator din silicon.

Acesta adaugă un nivel suplimentar de utilitate și confort, transformând paharul într-un recipient perfect pentru transport, indiferent de destinație. Capacul din silicon sigilează paharul, menținând conținutul în interior, ceea ce este ideal pentru a preveni scurgerile sau vărsările accidentale în timpul deplasărilor.

De asemenea, capacul poate fi ușor deschis și închis, fără a provoca scurgeri neplăcute, ceea ce îl face potrivit pentru cei care sunt în mișcare sau pentru cei care doresc să-și păstreze băutura la temperatură constantă.

Siliconul, materialul din care este confecționat capacul, este recunoscut pentru rezistența sa la temperaturi ridicate și joase, precum și pentru flexibilitatea sa.

Acest lucru înseamnă că paharul cu capac din silicon poate fi folosit cu încredere într-o gamă largă de situații, de la băuturile fierbinți la cele reci, fără a se deforma sau a-și pierde proprietățile.

Este, de asemenea, ușor de curățat, putând fi spălat manual sau pus în mașina de spălat vase.

Dimensiunile variate ale acestui pahar îl fac potrivit pentru o varietate de utilizări.

Poate fi folosit pentru a savura o cafea matinală în drum spre muncă, pentru a menține hidratarea pe parcursul zilei sau pentru a servi băuturi la o petrecere cu prietenii.

De asemenea, este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să reducă utilizarea paharelor de unică folosință și să contribuie la protejarea mediului înconjurător.

În concluzie, paharul din sticlă cu capac din silicon este un produs versatil, durabil și atrăgător, care îmbină frumusețea sticlei cu funcționalitatea practică a siliconului.

Este un companion perfect pentru a vă bucura de băuturile preferate într-un mod elegant și ecologic, indiferent de locație sau momentul zilei.

Cu acest pahar, puteți să vă bucurați de gustul băuturilor preferate într-un mod mai plăcut și mai sustenabil.

2256
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro