Contacteza-ne pe WhatsApp
Pahar pliabil din silicon pentru calatorie cu capac din PP

Pahar pliabil din silicon pentru calatorie cu capac din PP

14,00 lei
2255
Cantitate

Pahar pliabil din silicon pentru calatorie cu capac din PP

94762

ASTRADA

Paharul pliabil din silicon pentru călătorie cu capac din PP este un produs inovator și practic, conceput pentru a satisface nevoile celor care sunt mereu în mișcare și doresc să aibă la îndemână un recipient de încredere pentru băuturi în timpul călătoriilor, drumețiilor sau a activităților în aer liber.

Cu o capacitate generoasă și un design compact, acest pahar reprezintă o soluție excelentă pentru a evita deșeurile de plastic și pentru a contribui la protejarea mediului înconjurător.

Una dintre caracteristicile cheie ale acestui pahar este materialul din care este fabricat.

Siliconul este un material flexibil, durabil și non-toxic, care face ca acest pahar să fie ușor de pliat și de depozitat în orice buzunar, geantă sau rucsac.

Atunci când este pliat, paharul devine incredibil de compact, ocupând foarte puțin spațiu, ceea ce îl face potrivit pentru călătoriile cu bagaj restrâns sau pentru cei care doresc să îl aibă mereu la îndemână.

Capacul din PP (polipropilenă) este proiectat pentru a asigura siguranța și etanșeitatea băuturilor din interiorul paharului.

Acest lucru este deosebit de util atunci când doriți să transportați lichide fără a vă face griji cu privire la scurgeri sau varsări.

Capacul se înșurubează ferm pe gura paharului și este prevăzut cu un sistem de închidere sigur, astfel încât să puteți lua cu încredere paharul în orice aventură.

Paharul pliabil din silicon vine în diferite capacități, de obicei variind de la 250 ml la 500 ml sau chiar mai mult, astfel încât să puteți alege dimensiunea care vi se potrivește cel mai bine.

Acest lucru vă permite să luați cu voi suficient lichid pentru a vă menține hidratați în timpul călătoriilor lungi sau în excursiile în natură.

De asemenea, puteți alege dintr-o varietate de culori și design-uri pentru a vă personaliza paharul în funcție de preferințele dvs. estetice.

În plus față de beneficiile evidente de portabilitate și siguranță a lichidelor, paharul pliabil din silicon este și o alegere ecologică.

Prin utilizarea sa, puteți contribui la reducerea consumului de pahare de plastic și a altor ambalaje de unică folosință care poluează mediul înconjurător.

În plus, siliconul și PP-ul sunt materiale reciclabile, ceea ce înseamnă că paharul poate fi reciclat în mod responsabil la sfârșitul ciclului său de viață.

În concluzie, paharul pliabil din silicon pentru călătorie cu capac din PP este un companion de încredere pentru oricine este în mișcare constant și dorește să reducă impactul asupra mediului înconjurător.

Cu designul său inteligent, materialele de calitate și versatilitatea sa, acest pahar reprezintă o soluție excelentă pentru a vă bucura de băuturile preferate în timpul călătoriilor fără a compromite confortul sau mediul înconjurător.

2255
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro