Contacteza-ne pe WhatsApp
Sticla cu capac flip din PET si PP

Sticla cu capac flip din PET si PP

3,93 lei
2289
Cantitate

Sticla cu capac flip din PET si PP

94912

REFLASK 100

Sticla cu capac flip din PET (Tereftalat de polietilena) si PP (Polipropilena) este o solutie moderna si eficienta pentru ambalarea si depozitarea diverselor produse lichide si solide.

Aceasta combinație de materiale asigură o protecție adecvată împotriva contaminării și păstrarea calității produsului pe termen lung.

PET-ul este un polimer transparent, durabil și reciclabil, ceea ce face sticla fabricată din acest material o alegere ecologică și durabilă.

Este un material non-toxic, rezistent la acțiunea substanțelor chimice și nu transmite gust sau miros produselor ambalate în el.

Sticla din PET este, de asemenea, ușoară și rezistentă la impact, ceea ce o face potrivită pentru transport și manevrare ușoară.

PP-ul este un alt material plastic reciclabil, cunoscut pentru proprietățile sale excelente de barieră împotriva umidității și oxigenului, prevenind astfel degradarea produselor conținute în sticla cu capac flip.

De asemenea, PP-ul este rezistent la temperaturi ridicate, ceea ce îl face potrivit pentru produsele care necesită sterilizare sau încălzire în cuptorul cu microunde.

Un avantaj major al sticlei cu capac flip din PET și PP este siguranța alimentară.

Aceste materiale sunt aprobate pentru contactul cu alimente și nu conțin substanțe toxice sau aditivi nocivi care să poată migra în produsele ambalate.

Astfel, această sticlă este ideală pentru ambalarea băuturilor, alimentelor pentru copii sau oricărui alt produs care necesită o păstrare igienică și de calitate.

Capacul flip al sticlei este conceput pentru a oferi o închidere etanșă și ușor de manevrat, prevenind astfel scurgerile sau contaminarea conținutului.

Acest design practic permite consumatorilor să deschidă și să închidă sticla cu ușurință, fără a fi nevoie să utilizeze un deschizător de sticle sau alte instrumente.

Sticla cu capac flip din PET și PP este versatilă și se poate utiliza într-o varietate de industrii, cum ar fi industria alimentară, cosmetica, produsele chimice și multe altele.

Aceasta poate fi folosită pentru ambalarea apei, sucurilor, uleiurilor, sosurilor, produselor de îngrijire personală, detergentilor și multe altele.

Pe lângă caracteristicile sale funcționale, această sticlă cu capac flip poate fi personalizată cu etichete sau imprimări pentru a spori atractivitatea și recunoașterea mărcii.

Acest lucru îi permite producătorilor să își promoveze brandul și să atragă atenția consumatorilor într-un mod eficient.

În concluzie, sticla cu capac flip din PET și PP reprezintă o opțiune excelentă pentru ambalarea produselor datorită proprietăților sale durabile, reciclabile și sigure pentru alimente.

Designul practic al capacului flip facilitează utilizarea și conservarea produselor în condiții optime.

Cu beneficiile sale ecologice și funcționale, această sticlă este o alegere potrivită pentru diverse industrii și necesități de ambalare.

2289
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro