Contacteza-ne pe WhatsApp
Sticla sport din aluminiu cu carabina si capacitate pana la 400 ml

Sticla sport din aluminiu cu carabina si capacitate pana la 400 ml

29,16 lei
2165
Cantitate

Sticla sport din aluminiu cu carabina si capacitate pana la 400 ml

94601

LANDSCAPE

Sticla sport din aluminiu cu carabina si capacitate pana la 400 ml este un produs perfect pentru cei activi, care doresc să-și păstreze hidratarea în timpul activităților fizice.

Cu un design modern și funcționalitate excelentă, această sticlă sport îmbină rezistența aluminiului cu portabilitatea și ușurința de utilizare.

Fabricată din aluminiu de înaltă calitate, sticla este durabilă și rezistentă la șocuri, protejând lichidele pe care le conține de eventualele deteriorări.

Capacitatea generoasă de până la 400 ml asigură o cantitate suficientă de lichid pentru a vă menține hidratați în timpul antrenamentelor sau al altor activități intense.

Unul dintre avantajele deosebite ale acestei sticle sport este sistemul de închidere cu carabină, care permite prinderea ușoară a sticlei de rucsac, centură sau orice altă buclă convenabilă.

Astfel, aveți mereu lichidul la îndemână și puteți să vă concentrați asupra activităților fără a fi nevoie să vă faceți griji că veți pierde sticla.

Capacul etanș și sigur asigură că lichidul rămâne în sticlă fără să se scurgă, protejându-vă îmbrăcămintea și echipamentul.

De asemenea, capacul previne murdărirea sau contaminarea lichidului din sticlă.

Sticla sport din aluminiu este ușor de curățat și întreținut. Fiind confecționată din aluminiu, aceasta poate fi spălată manual sau în mașina de spălat vase.

De asemenea, materialul rezistent nu reține mirosuri sau gusturi, astfel încât veți putea folosi sticla pentru diverse lichide, fără să vă faceți griji că va păstra aromele anterioare.

Indiferent de activitățile pe care le desfășurați - alergare, drumeții, ciclism sau antrenamente în sala de sport - sticla sport din aluminiu cu carabină vă va fi un partener de nădejde.

Ușor de transportat, durabilă și funcțională, această sticlă vă ajută să vă mențineți hidratați și să vă bucurați de o experiență confortabilă în timpul activităților sportive.

În concluzie, sticla sport din aluminiu cu carabină și capacitate până la 400 ml este un accesoriu indispensabil pentru orice persoană activă.

Cu un design atrăgător și caracteristici premium, această sticlă oferă practicitate și eficiență în timpul activităților fizice, asigurându-vă că vă puteți bucura de hidratarea corespunzătoare în orice moment.

Raluca
2024-02-15
Recomand!:

Am primit sticla din aluminiu roșie și sînt foarte mulțumită de produs.<br /> De asemenea, comanda a fost expediată rapid. <br /> Recomand serviciile Dalimag pt calitate și profesionalism.

Spune-ti parerea

2165
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro