Contacteza-ne pe WhatsApp
Cutie pentru pastile PP în forma ovala cu 3 compartimente

Cutie pentru pastile PP în forma ovala cu 3 compartimente

3,99 lei
2148
Cantitate

Cutie pentru pastile PP în forma ovala cu 3 compartimente

94303

HOFFMAN

Cutia pentru pastile PP în forma ovala cu 3 compartimente este un dispozitiv practic si sigur, conceput pentru a stoca si organiza pastilele intr-un mod eficient si convenabil.

Aceasta cutie pentru pastile este fabricata din polipropilena (PP), un material durabil si rezistent la impact, care protejeaza continutul impotriva deteriorarii si umezelii.

Cu o forma ovala eleganta, cutia se potriveste confortabil in mana si poate fi usor transportata in buzunar sau in geanta.

Dispune de 3 compartimente separate, care permit o organizare eficienta a pastilelor pe zile sau pe ore.

Aceasta caracteristica este extrem de utila pentru persoanele care iau mai multe medicamente in acelasi timp sau care trebuie sa isi administreze pastilele la anumite intervale de timp.

Fiecare compartiment este prevazut cu un capac sigur, care se inchide etans pentru a pastra pastilele in siguranta si pentru a preveni scurgerile accidentale.

Capacul este usor de deschis si inchis, asigurand o manipulare simpla si rapida, chiar si pentru persoanele cu probleme de mobilitate sau cu dexteritate redusa.

Textura neteda a cutiei faciliteaza curatarea si mentinerea igienei.

De asemenea, materialul polipropilena este non-toxic si nu interactioneaza cu pastilele, asigurand astfel pastrarea calitatii si eficacitatii medicamentelor pe termen lung.

Cutia pentru pastile PP in forma ovala cu 3 compartimente este un accesoriu ideal pentru persoanele in varsta, pentru cei care calatoresc frecvent sau pentru cei care au un program riguros de administrare a pastilelor.

Prin organizarea eficienta a pastilelor, acest dispozitiv ajuta la evitarea confuziei si la asigurarea administrarii corecte a tratamentului.

In concluzie, cutia pentru pastile PP in forma ovala cu 3 compartimente reprezinta o solutie practica, sigura si convenabila pentru stocarea si organizarea pastilelor.

Cu un design ergonomic si functional, aceasta cutie este un ajutor indispensabil pentru persoanele care au nevoie de o administrare precisa a medicamentelor.

2148
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro