Contacteza-ne pe WhatsApp
Mini desfacator de bere simplu negru, 8/4 cm

Mini desfacator de bere simplu negru, 8/4 cm

3,00 lei
864
Cantitate

desfacator

Mini desfacătorul de bere simplu negru, cu dimensiuni de 8/4 cm, este un accesoriu esențial și practic pentru orice iubitor de bere sau pentru oricine dorește să aibă un desfacător compact și eficient la îndemână.

Acest produs, deși mic în dimensiuni, oferă o funcționalitate excelentă și un design elegant, adaptat pentru a fi utilizat cu ușurință în diverse situații.

Design și dimensiuni

Mini desfacătorul de bere are un design simplu și minimalist, caracterizat de culoarea neagră care îi conferă un aspect modern și sofisticat.

Cu dimensiunile sale compacte de 8 cm în lungime și 4 cm în lățime, acest desfacător este ușor de manevrat și depozitat.

Poate fi purtat cu ușurință în buzunar, într-o geantă sau într-un sertar, fiind mereu la îndemână atunci când este nevoie.

Material și construcție

Realizat din materiale durabile și de înaltă calitate, mini desfacătorul de bere este construit pentru a rezista utilizării frecvente.

Corpul său robust este proiectat să deschidă fără efort orice tip de sticlă de bere, indiferent de grosimea sau tipul capacului.

Materialul negru, fie că este din oțel inoxidabil sau un aliaj de metal rezistent, asigură atât durabilitate, cât și un aspect plăcut, care nu se deteriorează ușor.

Funcționalitate și ușurință în utilizare

Acest desfacător de bere este extrem de ușor de folosit.

Forma sa ergonomică permite o prindere fermă și comodă, asigurând o deschidere rapidă și eficientă a sticlelor.

Designul său simplu nu necesită tehnici speciale sau forță excesivă pentru a funcționa corect.

Trebuie doar să poziționați capătul desfacătorului sub marginea capacului și să aplicați o presiune ușoară pentru a-l deschide.

Versatilitate

Deși este denumit "desfacător de bere", acest mini desfacător poate fi folosit pentru a deschide diverse tipuri de sticle cu capac, inclusiv băuturi răcoritoare, cidru și alte băuturi ambalate în sticle cu capac clasic.

Această versatilitate îl face un accesoriu de neînlocuit pentru picnicuri, petreceri, grătare sau orice alte ocazii sociale unde se consumă băuturi îmbuteliate.

Utilizare practică și cadou ideal

Datorită dimensiunii și aspectului său elegant, mini desfacătorul de bere simplu negru este un cadou ideal pentru prieteni, colegi sau membri ai familiei, mai ales pentru cei care apreciază un accesoriu bine făcut și util.

Fie că este oferit cu ocazia unei aniversări, de sărbători sau pur și simplu ca un gest de apreciere, acest desfacător va fi cu siguranță apreciat de destinatari.

Concluzie

Mini desfacătorul de bere simplu negru, cu dimensiuni de 8/4 cm, reușește să îmbine perfect funcționalitatea cu estetica.

Designul său compact și elegant îl face ușor de transportat și folosit, în timp ce materialele durabile asigură o utilizare îndelungată.

Fie că îl achiziționați pentru uz personal sau pentru a-l oferi cadou, acest desfacător reprezintă o alegere excelentă pentru oricine apreciază utilitatea combinată cu un aspect rafinat.

864
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro