Contacteza-ne pe WhatsApp
Sacosa din bumbac 100%, 37 x 41 cm, manere 75 cm, gri

Sacosa din bumbac 100%, 37 x 41 cm, manere 75 cm, gri

8,90 lei
3640
Cantitate

Sacosa din bumbac 100%, 37 x 41 cm, manere 75 cm, gri ,92414 REGENT

Sacosa din bumbac 100%, 37 x 41 cm, manere 75 cm, gri, Dalimag este un produs versatil si eco-friendly, perfect pentru a transporta diferite obiecte personale.

Aceasta sacosa este fabricata din bumbac 100%, un material natural si durabil, care ii confera un aspect placut si o textura moale si placuta la atingere. Dimensiunile acesteia sunt de 37 x 41 cm, oferind suficient spatiu pentru a putea transporta o varietate de obiecte de dimensiuni medii, cum ar fi alimente, haine sau carti.

Manerele sacosei au o lungime de 75 cm, ceea ce permite o utilizare confortabila atat in mana, cat si pe umar. Acestea sunt de asemenea fabricate din bumbac 100% si sunt cusute solid pentru a rezista utilizarii indelungate.

Sacosa este disponibila in culoarea gri, o optiune eleganta si versatila care poate fi combinata cu diverse stiluri vestimentare si poate fi utilizata atat pentru activitati zilnice, cat si pentru evenimente speciale.

Dalimag este o companie care ofera produse de inalta calitate si se concentreaza asupra respectului fata de mediul inconjurator. Sacosa din bumbac 100%, 37 x 41 cm, manere 75 cm, gri, Dalimag nu face exceptie si este conceputa pentru a oferi o alternativa sustenabila la pungile de plastic sau alte ambalaje cu un singur folos, care pot avea un impact negativ asupra mediului inconjurator.

Bumbacul utilizat in fabricarea acestei sacose este un material respirabil si usor de intretinut, putand fi spalat si curatat cu usurinta. De asemenea, acesta ofera o rezistenta crescuta in timp, ceea ce face sacosa durabila si potrivita pentru utilizarea pe termen lung.

In plus, utilizarea acestei sacose poate ajuta la reducerea impactului negativ asupra mediului. Sacosele de plastic pot avea un efect distructiv asupra faunei si florei locale, precum si asupra mediului inconjurator. Utilizarea sacoselor reutilizabile, cum ar fi aceasta, poate ajuta la reducerea poluarii si a deseurilor.

In concluzie, sacosa din bumbac 100%, 37 x 41 cm, manere 75 cm, gri, Dalimag este un produs versatil si durabil, conceput pentru a fi o alternativa sustenabila la ambalajele cu un singur folos. Fabricata din bumbac 100%, aceasta sacosa are o textura placuta si este usor de intretinut. Este disponibila in culoarea gri, o optiune eleganta si versatila, si este dotata cu manere solide pentru o utilizare confortabila. De asemenea, utilizarea acesteia poate ajuta la reducerea impactului negativ asupra mediului si la protejarea planetei pentru generatiile viitoare.

3640
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro