Contacteza-ne pe WhatsApp
Set de 4 semne pentru aperitive cu creta, 5x12 cm

Set de 4 semne pentru aperitive cu creta, 5x12 cm

5,36 lei
3664
Cantitate

Set de 4 semne pentru aperitive cu creta

Acest set de 4 semne pentru aperitive cu cretă este un accesoriu practic și util pentru a marca diverse preparate și aperitive. Fabricate din MDF de calitate superioară, aceste semne sunt rezistente și durabile.

Cu o dimensiune de 5x12 cm, aceste semne sunt suficient de mari pentru a fi vizibile și ușor de citit, dar și suficient de compacte pentru a putea fi amplasate pe o masă incărcată cu preparate și aperitive.

Setul vine intr-o cutie de kraft, ceea ce il face o alegere perfectă pentru a fi oferit cadou sau pentru a fi folosit in diverse evenimente festive sau intalniri cu prietenii și familia.

Cu ajutorul cretei incluse in pachet, poți scrie numele preparatelor sau ingredientele pe semne, astfel incat invitații să știe exact ce gustă și să se bucure de gustul preparatelor intr-un mod organizat și estetic.

In concluzie, acest set de 4 semne pentru aperitive cu cretă este un accesoriu practic și util pentru a marca preparatele și aperitivele intr-un mod organizat și estetic. Cu o dimensiune compactă și fabricate din MDF de calitate, aceste semne sunt durabile și rezistente, ceea ce il face o alegere excelentă pentru diverse evenimente festive sau intalniri cu prietenii și familia.

3664
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro