Contacteza-ne pe WhatsApp
Rata de cauciuc din PVC galbena

Rata de cauciuc din PVC galbena

10,49 lei
2467
Cantitate

Rata de cauciuc din PVC galbena. ideala pentru joaca in apa\

98077

DUCK

Rata de cauciuc din PVC galbena. ideala pentru joaca in apa. 70 x 72 x 80 mm

Rata de cauciuc din PVC galbena este un produs durabil si versatil utilizat in diverse aplicatii industriale si comerciale. Aceasta rata este fabricata din PVC, un material plastic rezistent si flexibil, ceea ce o face potrivita pentru utilizari in medii variate.

Cauciucul PVC galben are o rezistenta excelenta la uzura si abraziune, ceea ce il face ideal pentru utilizarea in zone cu trafic intens sau in locuri unde este necesara o protectie suplimentara impotriva deteriorarii. De asemenea, culoarea sa galbena vibranta asigura o vizibilitate ridicata, ceea ce contribuie la siguranta si atentionarea in zonele de lucru.

Aceasta rata de cauciuc poate fi utilizata in diverse industrii, precum industria alimentara, industria chimica, industria farmaceutica si multe altele. Ea poate fi folosita ca o bariera de protectie impotriva scurgerilor sau ca un strat de protectie pentru pardoseli. De asemenea, poate fi utilizata in spatii de lucru unde este necesara o suprafata antiderapanta sau unde este necesara rezistenta la substante chimice sau uleiuri.

Montarea si intretinerea ratei de cauciuc din PVC galbena sunt relativ usoare. Aceasta poate fi instalata cu usurinta pe pardoseala sau fixata in loc cu adezivi adecvati. De asemenea, se curata si se intretine usor, facandu-l o optiune practica pentru utilizare pe termen lung.

In concluzie, rata de cauciuc din PVC galbena este un produs versatil, rezistent si durabil, potrivit pentru diverse aplicatii industriale si comerciale. Cu o rezistenta excelenta la uzura, abraziune si substante chimice, acesta asigura protectie si siguranta in medii de lucru diverse.

2467
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro