Contacteza-ne pe WhatsApp
Joc Educativ de Legat Siretul, Talpa Lemn, Rosu/Albastru, 11 cm

Joc Educativ de Legat Siretul, Talpa Lemn, Rosu/Albastru, 11 cm

25,16 lei
3782
Cantitate

Joc Educativ de Legat Siretul, Talpa Lemn, Rosu/Albastru, 11 cm

Jocul Educativ de Legat Siretul, Talpa Lemn, Rosu/Albastru, 11 cm este un produs ideal pentru copiii care doresc să invețe cum să iși lege sireturile la incălțăminte. Acest joc educativ este fabricat din lemn și este de culoare roșie și albastră. Are o dimensiune de 11 cm și este potrivit pentru copiii cu varsta peste 3 ani.

Acest joc educativ este ideal pentru copiii care doresc să iși dezvolte coordonarea ochi-mană și să iși imbunătățească abilitățile motorii fine. Acesta este un joc distractiv și educativ care ii ajută pe copii să invețe cum să iși lege sireturile la incălțăminte intr-un mod sigur și eficient.

Talpa jocului este fabricată din lemn de calitate și are o textură netedă și fină, ceea ce il face ușor de manevrat și confortabil pentru copii. Sireturile sunt realizate din material textil de inaltă calitate și au o lungime potrivită pentru a fi legate intr-un mod sigur și eficient.

Acest joc educativ de legat siretul este un produs ideal pentru copiii care doresc să invețe cum să iși lege sireturile la incălțăminte intr-un mod distractiv și educativ. Este potrivit pentru utilizarea in școli, grădinițe sau acasă și poate fi utilizat atat de copiii mici, cat și de cei mai mari.

Jocul este ușor de utilizat și are o funcționalitate simplă. Copiii trebuie să desfacă sireturile și să le lege intr-un mod sigur și eficient. Acest joc educativ este ideal pentru dezvoltarea abilităților cognitive și de coordonare ochi-mană ale copiilor.

Produsul este ușor de curățat și poate fi utilizat in condiții de siguranță. Este fabricat din materiale non-toxice și nu prezintă riscuri pentru sănătatea copiilor. Acest joc educativ este un produs ideal pentru copiii care doresc să invețe cum să iși lege sireturile la incălțăminte intr-un mod distractiv și educativ.

In concluzie, Jocul Educativ de Legat Siretul, Talpa Lemn, Rosu/Albastru, 11 cm este un produs ideal pentru copiii care doresc să invețe cum să iși lege sireturile la incălțăminte intr-un mod distractiv și educativ. Este ușor de utilizat, fabricat din materiale non-toxice și este potrivit pentru copiii de peste 3 ani.

3782
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro