Contacteza-ne pe WhatsApp
Cutit de Macelarie cu Lama Forjata, Maner Anti Alunecare, 30 cm

Cutit de Macelarie cu Lama Forjata, Maner Anti Alunecare, 30 cm

29,00 lei
3992
Cantitate

Cutit de Macelarie cu Lama Forjata, Maner Anti Alunecare, 30 cm

Cuțitul de macelarie cu lama forjata si maner anti-alunecare de 30 de centimetri este o unealtă esențială pentru bucătarii profesioniști și pasionați de gătit. Acest cuțit impresionant combină designul robust cu funcționalitatea superioară pentru a face față cu ușurință tuturor sarcinilor de măcelărie și tăiere.

Una dintre cele mai notabile caracteristici ale acestui cuțit este lama sa forjată. Lama forjată este creată prin incălzirea și modelarea manuală a oțelului, ceea ce conferă cuțitului o rezistență extraordinară și o durabilitate deosebită. Această lama forjată poate trece cu ușurință prin carne, oase și legume, făcandu-l instrumentul perfect pentru măcelării profesioniști și pasionați de bucătărie.

Lama cuțitului are o lungime impresionantă de 30 de centimetri, ceea ce il face potrivit pentru tăierea rapidă și precisă a unor bucăți mari de carne sau alte alimente. Suprafața sa netedă și ascuțită permite bucătarilor să efectueze tăieturi curate, iar designul său cu varf ascuțit facilitează trecerea cuțitului prin materialele mai dure.

Manerul acestui cuțit de măcelar este proiectat pentru a oferi o aderență excelentă și o manevrabilitate ușoară. Este prevăzut cu un maner antialunecare care asigură o priză fermă chiar și atunci cand este folosit cu mainile umede sau uleioase. Acest aspect este esențial pentru siguranța in bucătărie și pentru a preveni accidentele nedorite.

Cuțitul de măcelar cu lama forjată vine cu o teacă sau husă pentru protecție. Această teacă nu doar protejează lama cuțitului de daune, ci și asigură o depozitare sigură și ușor accesibilă. Cuțitul poate fi agățat sau păstrat intr-un sertar de bucătărie, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea sa.

Acest cuțit de măcelar este nu doar un instrument esențial in bucătăria unui bucătar pasionat sau a unui profesionist, ci și un cadou excelent pentru oricine iși iubește experiența de gătit. Cuțitul de macelarie cu lama forjata, maner anti-alunecare, 30 cm, reprezintă o combinație perfectă intre calitatea superioară, designul ergonomic și durabilitatea incontestabilă. Investiția intr-un astfel de cuțit va face experiența dvs. in bucătărie mult mai plăcută și eficientă, permițandu-vă să pregătiți mese delicioase cu ușurință și precizie.

3992
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro