Contacteza-ne pe WhatsApp
Cutit Tip Satar Pentru Transat si Feliat, Lama Forjata, Maner Nituit, Protectie Lama, Agatatoare, 31 cm

Cutit Tip Satar Pentru Transat si Feliat, Lama Forjata, Maner Nituit, Protectie Lama, Agatatoare, 31 cm

54,90 lei
4074
Cantitate

Cutit Tip Satar Pentru Transat si Feliat, Lama Forjata, Maner Nituit, Protectie Lama, Agatatoare, 31 cm

Cuțit tip șatar pentru tranșat și feliat, lama forjată, maner nituit, protecție lamă, agățătoare, 31 cm" este o unealtă indispensabilă in bucătăria oricărui pasionat de gătit sau profesionist. Cu o lungime totală de 31 de centimetri, acest cuțit este proiectat pentru a face față diverselor sarcini culinare, de la tranșarea precisă a cărnii pană la felarea fină a legumelor și a altor ingrediente.

Lama cuțitului este forjată, ceea ce inseamnă că este creată printr-un proces de incălzire și modelare a oțelului, rezultand intr-o lamă durabilă și rezistentă la coroziune. Această construcție solidă asigură că cuțitul va rezista uzurii și va păstra ascuțimea pe termen lung, oferind performanțe consistente in bucătărie.

Manerul cuțitului este nituit pentru a oferi o priză confortabilă și sigură in timpul utilizării. Acest aspect este esențial pentru precizia și controlul necesare in timpul felării sau tranșării alimentelor, reducand astfel riscul de accidentare și creand o experiență de gătit mai plăcută.

Cuțitul este echipat cu o protecție pentru lamă, care servește nu numai pentru a menține lama ascuțită și in siguranță in timpul depozitării, dar și pentru a proteja alte ustensile din bucătărie impotriva deteriorării.

Agățătoarea integrată permite cuțitului să fie atarnat comod in bucătărie, facilitand accesul rapid și păstrarea ordonată a acestuia in timp ce nu este in uz.

Versatilitatea acestui cuțit il face ideal pentru o gamă largă de activități culinare, inclusiv tranșarea cărnii, felarea legumelor sau fructelor, și chiar pentru sarcini mai delicate, cum ar fi tăierea și prepararea peștelui sau a altor alimente mai fragile.

Indiferent dacă pregătiți o masă simplă sau un festin elaborat, cuțitul tip șatar pentru tranșat și feliat este un partener de incredere in bucătărie, oferindu-vă instrumentele necesare pentru a realiza preparate culinare delicioase și perfecte in fiecare dată.

In concluzie, cuțitul tip șatar pentru tranșat și feliat, cu lama forjată, maner nituit, protecție lamă și agățătoare, este o alegere excelentă pentru cei care apreciază calitatea și performanța in bucătărie. Fiind robust și versatil, acest cuțit va deveni rapid un element de bază in arsenalul dvs. de ustensile de gătit, contribuind la succesul și plăcerea experiențelor culinare

4074
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro