Contacteza-ne pe WhatsApp
Cutit Tip Satar Pentru Transat si Feliat, Lama Forjata, Protectie Lama, Agatatoare, 29 cm

Cutit Tip Satar Pentru Transat si Feliat, Lama Forjata, Protectie Lama, Agatatoare, 29 cm

41,90 lei
4070
Cantitate

Cutit Tip Satar Pentru Transat si Feliat, Lama Forjata, Protectie Lama, Agatatoare, 29 cm

Cuțitul tip Satar pentru transat și feliat este un instrument de tăiere și feliat de incredere, cu o lamă forjată durabilă. Designul său ergonomic il face ușor de manevrat și potrivit pentru diverse sarcini de prelucrare a alimentelor. Lama sa forjată oferă durabilitate și rezistență in timpul utilizării intensive in bucătărie.

Acest cuțit este echipat cu o protecție pentru lamă, care nu numai că protejează lama impotriva deteriorării, dar și previne accidentele neplăcute in timpul depozitării sau manipulării. Agățătoarea integrată permite depozitarea comodă și sigură a cuțitului, asigurand că este intotdeauna la indemană atunci cand este necesar.

Cu o lungime totală de 29 de centimetri, cuțitul este suficient de lung pentru a face față cu ușurință diferitelor tipuri de alimente, de la carne și pește la legume și fructe. Manerul ergonomic asigură o priză confortabilă și stabilă, reducand oboseala mainilor in timpul utilizării indelungate.

Cuțitul tip Satar este un partener de incredere in bucătărie, fiind potrivit atat pentru uz casnic, cat și profesional. Performanța sa excelentă și durabilitatea il fac indispensabil in orice bucătărie, oferind rezultate precise și consistente in timpul preparării alimentelor.

Indiferent dacă tăiați carne, feliați legume sau pregătiți gustări delicioase, cuțitul tip Satar pentru transat și feliat este alegerea ideală pentru orice bucătărie. Fiind fabricat din materiale de inaltă calitate și avand un design practic, acest cuțit reprezintă o investiție valoroasă in calitatea și eficiența procesului de gătit.

4070
 • Livrare gratuita,

  la comenzi peste 200 lei.

  Livrare Easybox - 12 lei

 • Suport telefonic

  0762.45.88.90

 • Retur produse

  30 zile

 • Plata ramburs la curier,

  sau cu cardul prin euplatesc.ro